A

Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut

Päivitetty 23.3.

Kurssit ja yleisöluennot

Järvenpään Opiston avoimet yleisöluennot ja -tilaisuudet on peruttu aikavälillä 13.3.–31.5. välisenä aikana:

  • 14.3.–4.4. Leffakerhon näytökset
  • 18.3. Yleisöluento: Puutarhan kevättyöt - ilolla ja ilman stressiä
  • 2.4. Järvenpään Kuvataidekoulun 40-vuotisnäyttelyn avajaiset
  • 15.4. Pop jazz-kuoron esitys
  • 16.4. Opiston kevätjuhla
  • 18.4. Järvenpään kaupunkipolku - kävelykierros 18.4.
  • 9.5. Järvenpää-päivään suunnitellut Kuvataidekoulun taidepajasynttärit

Järvenpään Opiston yhteystiedot

Järvenpään Opisto

Järvenpään Opisto on kiinni 18.3.–13.4.2020. Kaikki lähiopetus on lopetettu ja opistorakennus suljettu yleisöltä 18.3. alkaen. Tietyillä kursseilla opetus kuitenkin jatkuu etäopetuksena ja verkko-ohjauksena, itsenäisillä tehtävillä tai muilla vastaavilla menetelmillä.

Opisto on henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä niiden kurssien opiskelijoihin, joilla opetus jatkuu etäopetuksena.

Mahdollisten kurssimaksuhyvitysten osalta odotetaan vielä Järvenpään kaupungin ohjeistusta. Tämän vuoksi emme valitettavasti voi ottaa maksuasioihin tällä hetkellä kantaa. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssiasioihin liittyen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: vapaa-aikakeskus(at)jarvenpaa.fi tai puhelimitse p. 09 2719 2498 (ma-to klo 11–17 ja pe 9–13).

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto 

Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto kiinni  ja kaikki toiminta on peruttu 18.3.–13.4. välisenä aikana. Ryhmämuotoinen opetus, kuorot ja orkesteritoiminta on keskeytetty. Sinfoniaorkesterin, kuorojen ja suurempien kokoonpanojen harjoitukset on peruttu. Myös alle 8-vuotiaiden lasten musiikkileikkikoulun tapaamiset on peruttu.

Kaupungin elokuvakerho

Kaupungin elokuvakerhon tapaamiset on peruttu.