A

Varhaiskasvatuskerhot

 

Järvenpään kaupunki tarjoaa avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa Perhekeskus Maahisessa Jampassa sekä Wärtsilänkadulla monitoimikeskus Arkissa. Kerhojen toiminta-aika on syyskuun alusta toukokuun loppuun, lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja. Muutokset ovat mahdollisia. Huom! vuoden 2018 haussa haetaan kerhopaikkaa vain syksyksi 2018. Lisätiedot, ks. alla yht.tiedot.

Varhaiskasvatuskerhojen toiminta noudattaa Järvenpään varhaiskasvatussuunnitelmaa ja sen tavoitteena on edistää lapsen tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista. Toiminta on suunnitelmallista ja toteutuu vuorovaikutuksessa lasten ja vanhempien kanssa. Leikillä on kaikessa toiminnassa keskeinen merkitys. Tärkeää on myös turvallinen ja myönteinen ilmapiiri. Kerhossa lapset totuttelevat muutaman tunnin eroon vanhemmistaan ja toimimaan yhdessä muiden lasten kanssa.

Avoimen varhaiskasvatuksen ohjaajat ovat perhekeskus Maahisen työntekijöitä ja toimivat eri päivinä eri toimipisteissä. Kerhoissa on aina kaksi ohjaajaa. Kerhoryhmiä on 3-5 -vuotiaille 2,5 tuntia/ 2 kertaa viikossa.

Varhaiskasvatuskerhojen maksut, alkaen v. 2017: 1 kertaa viikossa 11,00 euroa/kk ja 2 kertaa viikossa 22,00 euroa/kk.

Varhaiskasvatuskerhoihin on jatkuva haku. Hakemus on saatavilla perhekeskus Maahisen toimipisteistä sekä kaikista Järvenpään kaupungin päiväkodeista ja neuvoloista. Huomio: Toimitilamuutokset mahdollisia!

Kerhohakemukset ottaa vastaan

toiminnanohjaaja Kirsi Örn
Perhekeskus Maahinen,
Naavatie 1,
04440 Järvenpää
kirsi.orn(at)jarvenpaa.fi
puh. 040 315 2101

Haku syksyllä alkaviin uusiin ryhmiin on keväisin.

Seuraa ilmoitteluamme nettisivuillamme sekä paikallislehdessä.