A

Varmista häiriötilanneviestin saatavuus

Varmista häiriötilanneviestin saatavuus UMS-häiriötilannejärjestelmän asiakasportaalin kautta

  • UMS Asiakasportaalia käytetään salassa olevien, työpuhelinten tai prepaid yms. numeroiden rekisteröimiseen, jotka muutoin eivät ole julkisesti saatavilla
  • Asukkaalla on mahdollisuus rekisteröidä enemmän kuin yksi osoite, jos tähän on tarvetta. (esim. työpaikan tai omaisen osoitteen)
  • Tietoa voidaan jälkikäteen muokata kirjautumalla asiakasportaaliin, jos asukas muuttaa toiselle paikkakunnalle voi hän poistaa tietonsa rekisteristä asiakasportaalin kautta.
  • Tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin tiedotteiden lähettämiseen.

Vedenjakelun häiriötilanteet päivitetään myös Järvenpään Veden Internet sivuilla olevaan häiriökarttaan.

Järvenpäässä asuvien henkilöiden, joilla on käytössään työpuhelin, puhelin joka on rekisteröity eri osoitteeseen kuin asuu tai on salattu numero käytössä, kannattaa käydä alla olevan linkin kautta rekisteröimässä tarvittavat tiedot.
Jos sinulla on tavallinen liittymä, joka löytyy numerotiedustelusta Järvenpään osoitteella, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Numeron lisääminen järjestelmään:

1. Siirry asiakasportaaliin tästä: https://www.ums-asiakasportaali.fi/
2. Tilaa PIN-koodi syöttämällä puhelinnumerosi tai sähköpostisi niille varattuihin kenttiin.
3. Jää tälle sivulle. Sivulle ilmestyy kenttä, johon pääset saamasi PIN-koodin syöttämään. (Saat PIN-koodin joko tekstiviestillä tai sähköpostitse)
4. Kirjaudu palveluun.
5. Lisää numerosi ja osoitteesi palveluun. Näiden tietojen antaminen varmentaa häiriötilanteissa häiriötilanneviestin saamisen.

Tässä vielä ohjelman toimittajan ohje asiakasportaaliin.

Tarvittaessa voit samassa portaalissa käydä poistamassa tai muuttamassa tietojasi, mikäli puhelinnumerosi tai Järvenpään osoitetietosi muuttuvat. Aina kun haluat päivittää tietojasi, tulee sinun tilata uusi koodi järjestelmästä. (PIN-koodi on siis istuntokohtainen)

Mahdollisia lisäkysymyksiä sähköpostitse vesihuoltolaitos(at)jarvenpaa.fi.