A

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 8.8.2017 kello 9.00 osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/jarvenpaa

Ilmoittautuminen 8.8. koskee 2.-3.9. aloittavia ja jonoon syksylle 2017 haluavia.

Perheet, jotka toivovat aloitusta tammikuussa 2018, voivat ilmoittautua jonoon pe 11.8. klo 9.00 alkaen puhelimitse: Emilia Marjakaarto 040 315 2352 / Emilia Laukka 040 315 2042

Jonopaikat ovat kausikohtaisia.

VAUVAUINTI, SISARUINTI, VESIPEUHU 1-4v.

Syyskausi alkaa viikolla 35, kysy lisää ryhmistä sähköpostitse vauvauinti.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi

Vauvauinti:

Vauvalle ja huoltajille tarkoitettu yhteinen harrastus veden parissa, ei vanhemmille sisaruksille. Ihanteellinen vauvauinnin aloitusikä on 3-6kk. Vauvan tulee olla 3 kk ja 5kg uinnin alkaessa. Vauvauintia voi jatkaa yhteen ikävuoteen saakka. Uintiin sisältyy leikkejä sekä jokaiselle perheelle yksilöllistä ohjausta vauvan kehityksen mukaan. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus, josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 10€ /kerta, enintään kahdesta aikuisesta ja vauvasta + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Vauvauinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on la 2.9.2017 ja su 3.9.2017.

Sisaruinti:

Sisaruintiryhmä on vauvalle ja alle kouluikäiselle sisarukselle sekä vanhemmille tarkoitettu yhteinen vesiliikuntatuokio. Ihanteellinen aloitusikä vauvalla 3-6kk. Vauvan tulee olla 3 kk ja 5kg uinnin alkaessa. Sisaruintia voi jatkaa siihen asti, kunnes vauva on yksivuotias. Sisaruintiin sisältyy leikkejä sekä jokaiselle perheelle yksilöllistä ohjausta vauvan ja sisaren kehityksen mukaan. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus, josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 12,50€ /kerta, enintään kaksi aikuista, vauva ja sisar + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Sisaruinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on 2.9.2017.

Vesipeuhu 1-4v:

1-4-vuotiaalle lapselle ja vanhemmille tarkoitettu yhteinen vesiliikuntatuokio. Tuokioon sisältyy ohjattu alkuleikki sekä uinninalkeita leikin varjolla monipuolisia vesiliikuntavälineitä apuna käyttäen. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus, josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 10€ /kerta, enintään kaksi aikuista ja lapsi + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Perheuinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on 3.9.2017.

Tässä infoa vauvauinneista (lähde: Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto)

VAUVAUINTITIEDOTE

Yleisesti infoa saat myös täältä

Vauvauinnin ja Sisaruinnin kausitiedote 2017-2018

Vauvauinti ja sisaruinti

Vesipeuhun 1-4v kausitiedote 2017-2018

Vesipeuhu


Lasten uimakoulut

Järvenpään liikuntapalvelut järjestää lasten uimakouluja seuraavan kerran kesällä 2018. Uimakoulut alkavat toukokuussa ja päättyvät ennen uimahallin kesäsulkua. Lisätietoa uimakouluista ja ilmoittautumisista tulee nettisivuillemme viimeistään huhtikuussa.

Lisätiedustelut liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi