A

Vauvat, taaperot, lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten liikuntaharrastustarjontaa Järvenpäässä

Koontilistat paikallisten seurojen ja yritysten liikuntaharrastustarjonnasta lapsille ja nuorille löydät alta. Mikäli huomaat listauksessa puutteita, voit laittaa listauksen mukaiset tiedot jyri.marjamaki@jarvenpaa.fi

Harrastustarjonta alle kouluikäiset lapset (0-6v)

Harrastustarjonta alakouluikäiset lapset (7-12v)

Harrastetarjonta yläkouluikäiset ja nuoret (13-17v)

Lasten sporttikerhot ja uimakoulut kesällä 2018

Järvenpään liikuntapalveluiden kesän 2018 uimakoulut ja sporttikerhot (pdf)

Infot:

Lasten uimakouluinfo (pdf)

Uimaleikkikouluinfo (pdf)

Sporttikerhoinfo (pdf)

 

lisätiedustelut liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi


VAUVAUINTI, SISARUSUINTI, VESIPEUHU 1-4v.

Järvenpääläisille perheille ryhmiin ilmoittautuminen alkaa ke 8.8.2018 kello 9:00 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa, ulkopaikkakuntalaiset voivat ilmoittautua ryhmiin ma 13.8 kello 9:00 alkaen samasta osoitteesta. Aloitamme syyskauden viikolla 36. Info järjestetään to 23.8. Kysy lisää ryhmistä sähköpostitse vauvauinti.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi

Keväälle 2019 jonoon haluavien puhelimitse ilmoittautuminen pidetään ma 13.8.2018 (aika ja puh.nro tarkennetaan myöhemmin)

Jonopaikat ovat kausikohtaisia

Vauvauinti: Vauvalle ja huoltajille tarkoitettu yhteinen harrastus veden parissa, ei vanhemmille sisaruksille. Ihanteellinen vauvauinnin aloitusikä on 3-6kk. Vauvan tulee olla 3 kk ja 5kg uinnin alkaessa. Vauvauintia voi jatkaa yhteen ikävuoteen saakka. Uintiin sisältyy leikkejä sekä jokaiselle perheelle yksilöllistä ohjausta vauvan kehityksen mukaan. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus to 23.8., josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 10€ /kerta, enintään kahdesta aikuisesta ja vauvasta + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Vauvauinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on la 8.9.2018 ja su 9.9.2018.

Sisarusuinti: Sisarusuintiryhmä on vauvalle ja alle kouluikäiselle sisarukselle sekä vanhemmille tarkoitettu yhteinen vesiliikuntatuokio. Ihanteellinen aloitusikä vauvalla 3-6kk. Vauvan tulee olla 3 kk ja 5kg uinnin alkaessa. Sisarusuintia voi jatkaa siihen asti, kunnes vauva on yksivuotias. Sisarusuintiin sisältyy leikkejä sekä jokaiselle perheelle yksilöllistä ohjausta vauvan ja sisaren kehityksen mukaan. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus to 23.8., josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 12,50€ /kerta, enintään kaksi aikuista, vauva ja sisarus + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Sisarusuinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on la 8.9.2018 ja su 9.9.2018

Vesipeuhu 1-4v: 1-4-vuotiaalle lapselle ja vanhemmille tarkoitettu yhteinen vesiliikuntatuokio. Tuokioon sisältyy ohjattu alkuleikki sekä uinninalkeita leikin varjolla monipuolisia vesiliikuntavälineitä apuna käyttäen. Ryhmäläisille ja jonossa oleville järjestetään pakollinen infotilaisuus 23.8., josta lähetetään kutsu tekstiviestillä ennen kauden alkua. Osallistumismaksu 10€ /kerta, enintään kaksi aikuista ja lapsi + vanhempien uimahallin sisäänpääsymaksu. Perheuinti laskutetaan pidetyn paikan mukaisesti. Syyskauden aloitusajankohta on 9.9.2018.

Tässä infoa vauvauinneista (lähde: Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto)

VAUVAUINTITIEDOTE , Yleistä infoa täältä

Vauvauinnin ja Sisarusuinnin kausitiedote 2018-2019 tulossa

Vesipeuhun 1-4v kausitiedote 2018-2019 tulossa


Pienten lasten liikuntakerhot 3-6v, kausi 2018-2019

Liikuntakerhot ovat kaupungin sekä paikallisten urheiluseurojen yhteistyöllä järjestämiä. Kerhojen tarkoitus on tarjota 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheille monipuolinen ja leikinomainen liikuntaharrastus, jossa ei ole lajipainotusta eikä vakavamielistä kilpailullisuutta. Kerhot ovat avoimia kaikille lapsille.

Voit ilmoittautua kerhoihin alkaen 18.6 klo 11.00 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa

Syyskausi alkaa viikolla 35 

Kevään ryhmiin tulee ilmoittautua erikseen (kevätkausi alkaen viikolla 2)

Voit ladata esitteitä liikuntakerhoja koskien.

Pienten lasten liikuntakerhot (pdf)

Liikuntakerhon ohjelma syksy 2018 (pdf)

Liikuntakerhon ohjelma kevät 2019 (pdf)


Alakoululaisten liikuntavuorot, syksy 2018 ja kevät 2019

Liikuntavuorot ovat Järvenpään kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen (JäPS, KUY ja JäV) yhteistyöllä järjestämiä. Liikuntavuoro on monipuolinen ja höntsähenkinen liikuntaharrastus, jossa ei ole lajipainotusta eikä vakavamielistä kilpailullisuutta. Liikuntavuoro toimii matalan kynnyksen harrastuksena, jossa osallistujat pääsevät vaikuttamaan toiminnan sisältöön. Vuorojen alustava ohjelma on suunniteltu järvenpääläisillä alakouluilla tehdyn Liikkuva koulu -oppilaskyselyn vastausten sekä oppilaskuntakuulemisten pohjalta.

Voit ilmoittautua liikuntavuoroille alkaen ma 18.6.2018 klo 11.00 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa  

Alta voit ladata esitteen ja ohjelman alakoululaisten liikuntavuoroista:

Alakoululaisten liikuntavuorot 18-19 (pdf)

Alakoululaisten liikuntavuoron ohjelma 18-19 (pdf)


Kuntosalikurssit yläkouluikäisille, syksy 2018 ja kevät 2019

7.-9.lk pojat kuntosalikurssi Piironen ti 15.20-16.20

7.-9.lk tytöt kuntosalikurssi Piironen to 15.20-16.20

Kuntosalikurssi on höntsähenkinen liikuntaharrastus, jossa osallistujat pääsevät liikunnanohjaajan opastuksella tutustumaan oikeaoppiseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun. Piirosen kuntosalilla (Lukionkatu 3) harjoitellaan omaehtoisesti ja kokeillaan lihaskunto- ja voimaharjoittelua oman kehon painolla, painopakkalaitteilla ja muilla kuntoiluvälineillä.

Kuntosalikurssille voi ilmoittautua alkaen ma 18.6.2018 klo 11.00 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa  

Alta voit ladata esitteen yläkoululaisten kuntosalivuoroista:

Yläkoululaisten kuntosalikurssit 18-19 (pdf)