A

Järvenpään kaupungin venepaikat

Järvenpään kaupungin hallinnoimat venepaikat Tuusulanjärvellä ja niihin liittyvät venepaikkojen vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12). Veneilykausi on 2.5.-31.10.

Venepaikkoja Järvenpäässä on 282 ja ne sijaitsevat Tervanokassa ja Vanhankylänniemessä. Tervanokan venepaikat ovat kaikki laituripaikkoja ja Vanhankylänniemessä on sekä laituri- että valkamapaikkoja.

Vanhankylänniemeen rakennetaan kevään 2017 aikana uusi 38- paikkainen venelaituri, johon pääasiassa ohjataan Niemennokassa olevat valkamapaikat. Niemennokka vapautetaan kaikkien kuntalaisten käyttöön, eikä siellä enää pidetä veneitä. Valkamapaikkojen haltijoille on lähetetty tiedote asiasta ja heille on ilmoitettu uusi laituripaikan numero.

Venepaikan edellisenä vuonna lunastaneilla on mahdollisuus uusia venepaikkansa maksamalla venepaikkamaksu ilmoitettavaan päivämäärään mennessä (laskut postitetaan maaliskuun aikana). Uudelleen venepaikkansa lunastaneille venemerkki lähetetään postitse huhtikuun aikana. Venepaikat on tarkoitettu ainoastaan järvenpääläisille.

Venepaikkojen hinnat 2017 (sis.alv 24%)
Laituripaikka    91 euroa
Valkamapaikka 51 euroa

Vapaaksi jääneet venepaikat arvotaan vuosittain hakijoiden kesken. Voit ilmoittautua hakijaksi 17.3.2017 mennessä toimittamalla henkilö- ja yhteystietosi sähköpostiin tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.  Arvonta suoritetaan huhtikuun alussa ja paikan saaneille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti tuloksesta. Venepaikan voi maksaa käteisellä Seutulantalon palvelupisteeseen, jolloin samalla saa myös venemerkin veneeseensä.

Venepaikkamerkki on ehdottomasti kiinnitettävä veneeseen, ei laituriin eikä valkamapaikan tolppaan.

Järvellä saa veneillä max 10km/h.

Venepaikkasäännöt

Huom. veneilijät / kalastajat: Uimarantojen läheisyydessä veneily ja kalastus on kielletty. Kiitos, kun huomioitte uimarantojen käyttäjät.

Voit tutustua kalastuslupa-asioihin netissä.

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään tai sähköpostitse asiakaspalaute (at) jarvenpaa.fi, (korvaa (at)-merkki @:lla).