A

Järvenpään kaupungin venepaikat

Järvenpään kaupungin hallinnoimat venepaikat Tuusulanjärvellä ja niihin liittyvät venepaikkojen vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12). Veneilykausi on 2.5.-31.10.

Venepaikkoja Järvenpäässä on 277 ja ne sijaitsevat Tervanokassa ja Vanhankylänniemessä. Tervanokan venepaikat ovat kaikki laituripaikkoja ja Vanhankylänniemessä on sekä laituri- että valkamapaikkoja.

Vanhankylänniemeen rakennettiin kevään 2017 aikana uusi 38- paikkainen venelaituri, johon pääasiassa ohjatiin Niemennokassa olevat valkamapaikat. Niemennokka vapautetaan kaikkien kuntalaisten käyttöön, eikä siellä enää pidetä veneitä. Jäljelle jääneiden valkamapaikkojen siirto laituripaikoille jatkuu 2018 veneilykaudella.

Venepaikan edellisenä vuonna lunastaneilla on ollut mahdollisuus uusia venepaikkansa seuraavalle veneilykaudelle maksamalla venepaikkamaksu laskussa ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Venemerkit paikkansa lunastaneille postitetaan huhtikuun aikana. 
2017 vapautuneet venepaikat on arvottu 4.4.2017. Arvonnassa venepaikan saaneille ilmoitetiin tuloksesta henkilökohtaisesti. Venepaikan voi maksaa käteisellä Seutulantalon palvelupisteeseen, jolloin samalla saa myös venemerkin veneeseensä.

Venepaikat on tarkoitettu ainoastaan järvenpääläisille.

Venepaikkojen hinnat 2017 (sis.alv 24%)
Laituripaikka    91 euroa
Valkamapaikka 51 euroa

Venepaikkamerkki on ehdottomasti kiinnitettävä veneeseen, ei laituriin eikä valkamapaikan tolppaan.

Järvellä saa veneillä max 10km/h.

Venepaikkasäännöt 2017

Huom. veneilijät / kalastajat: Uimarantojen läheisyydessä veneily ja kalastus on kielletty. Kiitos, kun huomioitte uimarantojen käyttäjät.

Voit tutustua kalastuslupa-asioihin netissä.

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään tai sähköpostitse asiakaspalaute (at) jarvenpaa.fi, (korvaa (at)-merkki @:lla).