A

Järvenpään kaupungin venepaikat

Yleistä venepaikoista

Kaupungilla on käytössä sähköinen venepaikkajärjestelmä. Kauden 2019 venepaikan haltiat ovat lunastaneet paikkansa kaudelle 2020 ja muutamia venepaikkoja on vielä vapaana järjestelmässä.

Vapautuneiden venepaikkojen myynti alkaa 1.4.2020 klo 9.00. Tutustumaan vapaina oleviin venepaikkoihin pääset tästä linkistä: http://laituripaikat.jarvenpaa.fi 

Huomioithan, että varaamisen yhteydessä tarvitset pankkitunnuksesi venepaikan maksamista varten ja sinun tulee täyttää sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi yhteystietolomakkeeseen. Tarvitsemme noita tietoja välittääksemme ajankohtaisia tiedotteita teille tarvittaessa. 

Paikkansa lunastaneille postitetan venemerkit ja koodit portteihin huhtikuun aikana. Venepaikkamerkki on ehdottomasti kiinnitettävä veneeseen ja portin koodia ei saa luovuttaa ulkopuolisten käyttöön.

Venepaikkoja Järvenpäässä on 254 ja ne sijaitsevat Tervanokassa ja Vanhankylänniemessä sijaitsevilla laitureilla. Valkamapaikkoja ei kaupungilla enää ole, vaan ne on kaikki siirretty laitureihin.

Venepaikat on tarkoitettu ainoastaan järvenpääläisille. Järvellä saa veneillä max 10 km/h.

Veneiden talvisäilytys on Vanhankylänniemessä tarkoitukseen varatulla alueella niille veneilijöille, jotka eivät pysty venettä alueelta pois kuljettamaan. Tältä alueelta veneet on siirrettävä laituripaikoille veneilykauden alussa.

Venepaikkojen hinnat ja säännöt

Venepaikkojen hinnat 2020 (sis.alv 24%)
Laituripaikka    100 euroa

Venepaikkasäännöt

Huom. veneilijät / kalastajat

Uimarantojen läheisyydessä veneily ja kalastus on kielletty. Kiitos, kun huomioitte uimarantojen käyttäjät.

Voit tutustua kalastuslupa-asioihin netissä.

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

 

Järvenpään kaupungin hallinnoimat venepaikat Tuusulanjärvellä ja niihin liittyvät venepaikkojen vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12).