A

Viljelypalstan vuokraaminen

Viljelypalsta

Viljelypalstojen vuokraus

Järvenpään kaupunki on ottanut käyttöönsä sähköisen viljelypalstavarausjärjestelmän.

Viljelypalstan vuodelle 2019 vuokranneet tulevat saamaan antamaansa sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen 23.3.2020. Viljelypalsta kaudelle 2020 tulee lunastaa 19.4.2020 mennessä. Vapautuneet viljelypalstat tulevat myyntiin 4.5.2020.

Viljelypalstojen hinnat ja säännöt

Järvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia yksi- tai monivuotisia viljelypalstoja järvenpääläisille.  

Keväisin vuokrauksen alkamisesta tiedotetaan paikallislehdessä ja verkkosivuillamme.

Palstojen vuokra on 22 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Viljelypalstasäännöt

Huom. viljelypalstan vuokraajat 

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.

Palstoille ei saa rakentaa 0,5 m korkeampia rakennelmia. Rakennelmat on poistettava 15.10. mennessä, lukuun ottamatta monivuotisia palstoja.

Viljelypalsta-alueella ja etenkin monivuotisilla palstoilla on huomioitava alueen siisteys ja käyttötarkoitus. Palstoja ei ole tarkoitettu puutarhatyökalujen ja muun ylimääräisen tavaran ympärivuotiseen säilytykseen. 

 

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupungin hallinnoimat viljelypalstat ja niihin liittyvät vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12), puh. 09 2719 2880, tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.