A

Viljelypalstan vuokraaminen

ViljelypalstaJärvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia viljelypalstoja järvenpääläisille. Jokaisesta palstasta lähetetään automaattisesti lasku palstan edellisvuonna vuokranneelle, ja palstan voi lunastaa uudelleen maksamalla laskun. Vuoden 2017 laskut on postitettu ja eräpäivä on 11.4.2017. Tämän jälkeen loput vapaat palstat vuokrataan jonotusmenettelyllä. Vuokrauksesta ilmoitetaan paikallislehdissä ja www-sivuilla, yleensä toukokuun puolivälin paikkeilla.

Koivusaaren viljelypalstoja ei tänä vuonna (2016) vuokrata jalkapallohallin rakentumisen vuoksi. Koivusaaren viljelypalstojen vuokraajille on lähetetty tiedote asiasta.

Palstojen vuokra on 13 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Lisäksi Väinönkulman ja Vanhankylänniemen alueilta on mahdollista vuokrata samaan hintaan palstoja ympärivuotiseen viljelyyn.

Viljelypalsta varataan maksamalla vuokrasumma Seutulantalon palvelupisteeseen (os. Seutulantie 12). Teknisen palvelupisteen kassa on avoinna ma–ke klo 9–14.30, to klo 9–17.30 ja pe klo 8–12.30.

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.