A

Yläkoulupaikan vahvistaminen ja haku painotettuun opetukseen

Oppilaalle osoitettu yläkoulupaikka näkyy Wilma-järjestelmästä tammikuun 20.päivä 2020 alkaen.  Paikka vahvistetaan ja muuhun kouluun tai painotettuun opetukseen haetaan 20.1. – 2.2.2020 välisenä aikana Wilma-järjestelmässä. Tästä saatte tarkemmat ohjeet tammikuun alussa Wilma-viestinä.

Järvenpäässä toimii kolme yhtenäiskoulua ja yksi yläkoulu. Yhteiskouluja ovat Järvenpään Yhteiskoulu, Kartanon koulu ja Kinnarin koulu. Koivusaaren koulu on yläkoulu. Koulut tarjoavat painotuksia seuraavasti:

Kartanon koululla on liikunta- ja musiikkipainotukset, Koivusaaressa on liikunta- ja matematiikka-luonnontieteellispainotukset, Kinnarissa matematiikka-luonnontieteellispainotus ja Järvenpään Yhteiskoulussa taideilmaisupainotus.

Seitsemännelle luokalle siirtymisestä ja koulujen painotuksista järjestetään huoltajille kaupungin yhteinen vanhempainilta 22.1.2020 Kartanon koulun auditoriossa kello 18.30 – 19.30.

Lukuvuonna 2020-2021 aloittavat liikunta- ja musiikkipainotus Kartanon koulussa sekä luma-painotus Kinnarin ja Koivusaaren kouluissa.

Järvenpään painotetun opetuksen hakuopas

Hakulomake liikuntapainotteiseen opetukseen

Hakulomake luma-painotteiseen opetukseen

Hakulomake musiikkipainotteiseen opetukseen

Hakulomake taiteidenvälisen painotuksen opetukseen