A

Sähköinen asiointi Järvenpään kaupungilla

Järvenpään kaupunki tarjoaa asukkaiden eri tarpeisiin eJärvenpää-asiointipalveluja sekä muita sähköisiä palvelujärjestelmiä. Tutustu aina tarvittaessa ohjeisiin ja muuhun lisätietoon ennen siirtymistäsi varsinaiseen palveluun. Tunnistautumista vaativissa palveluissa tarvitset  pankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sirullisen varmennekortin.

Valitettavasti eJärvenpään eTerveyspalvelut eivät ole teknisestä syystä johtuen ulkokuntalaisten käytettävissä.
Klikkaa kuva suuremmaksi.

Sähköinen asiointi ja ajanvaraus prosessi
Sähköisen asioinnin palvelusopimuksen tekeminen ja ajanvaraus 
(pdf) 

eTerveyspalvelut

  • Sähköinen ajanvaraus
  • Sähköinen, suojatttu viesti hoitajalle
  • Sähköiset elintapalomakkeet
Sähköisen asioinnin sopimuksen voi tehdä sähköisesti eTerveysasemapalvelussa tai terveydenhuollon ammattilaisen toimesta. Puolesta asiointi -valtuutus (pdf-lomake) on mahdollinen ja allekirjoitettu lupa vaaditaan yli 12 -vuotiailta. Puolesta asioinnnin lomake toimitetaan terveydenhuollon ammattilaiselle, jolloin sopimuksen teko mahdollistuu. 
 
Sähköinen asiointi on osa hoitokokonaisuutta ja merkinnät tallentuvat sähköiseen sairauskertomukseen. Palvelu on SSL-suojattu. Lisätiedot tai ilmoitus ongelmista puhelimitse. 
 
Mikäli palvelun tarjoamat mahdollisuudet ovat sinulle uusia, tutustu tarkemmin vasemman valikon kautta eTerveysasemapalvelut-ohjeisiin.

eReseptin uusinta

Voit tehdä sähköisen reseptin (eResepti) uudistamispyynnön Kanta-palvelun kautta. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista. Tutustu tarvittaessa lisäohjeisiin.

eSosiaalipalvelut 

  • Perheoikeudellisten palveluiden lastenvalvojalle ajanvaraus on mahdollista ainoastaan isyysasioissa (lue lisäohjeita).  

eVarhaiskasvatus

eVarhaiskasvatuspalveluiden kautta vanhemmat voivat hakea sähköisellä hakemuksella lapselle varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikkaa. Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava 4 kk ennen hoidon tarvetta, tai yllättävän työllistymisen, koulutuksen tai opiskelun varmistuttua vähintään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta.   
 
Lisäksi palvelussa voi täyttää palvelusetelihakemuksen ja ilmoittaa lapsen varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen osallistumisen ajat. Myös lapsen varhaiskasvatukseen liittyvät päätökset löytyvät sieltä. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista.

Hae rakennuslupaa ja asioi rakennusviranomaisten kanssa

Lupapisteessä voit hakea rakennetun ympäristön lupia sekä hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin. Voit myös hankkia Järvenpään kaupungin rakennuspiirustusaineistoja Lupapiste kaupasta.
 

Lomakkeet eri asioiden hoitoon

Järvenpään kaupungilla on pitkän tähtäimen tavoitteena sähköistää kaikki palvelulomakkeet, mutta toistaiseksi monissa tapauksissa edelleen asioidaan pdf-lomakkeilla.

Tutustu myös näihin sähköisiin palveluihin!