Järvenpäästudio 2.12.– Me teemme juhlavuoden!

Nyt on juhlan ja yhteisöllisyyden aika, sillä ensi viikolla juhlistamme Järvenpäässä kahta asiaa.

Osallistuva budjetointi melkein maalissa

Olet tervetullut Järvenpään osallistuvan budjetoinnin finaalilähetykseen sekä kaupungin juhlavuoden käynnistystapahtumaan keskiviikkona 2.12. klo 17–19.30, turvallisesti livestriimin päähän.

Tänä syksynä Järvenpäässä on järjestetty ensimmäinen osallistuvan budjetoinnin ideakilpailu. Osallistuvassa budjetoinnissa Järvenpään kaupungin kulttuuripalvelut jakaa 50 000 euroa asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten ideoiden toteuttamiseen.
Äänestä 30.11. asti

Suorassa finaaliähetyksessä selviää, mitkä 44 ideasta toteutuvat ja mitä Järvenpään kaupunki ryhtyy rahoittamaan.

Jo nyt haluamme kiittää kaikkia osallistuneita ja myötävaikuttaneita!

Edessä upea juhlavuosi 2021

Ensi vuonna Järvenpään kaupunki täyttää 70 vuotta, ja koko vuosi on juhlaa. Tulossa on ennenkokemattomia ohjelmanumeroita, uutta ajattelua, ympäristöä ja ihmisiä muuttavia tekoja, luontoa, teatteria ja musiikkia. Totetuttajina ovat yhtä hyvin ammattilaiset, yritykset ja yhteisöt kuin myös kaupunkilaiset itse.

Järvenpäästudiossa julkistetaan juhlavuoden visuaalinen ilme ja kerrotaan, miten jokainen järvenpääläinen yhteisö, yritys ja asukas voi liittyä mukaan! Lähetyksessä myös on Järvenpään historiaa, videotervehdyksiä, onnitteluita sekä musiikillista iloittelua.

Tilaisuuden juontavat Järvenpään viestintäjohtaja Heli Vastamäki ja tapahtumatuottaja Kristian Schmidt. Tilaisuutta moderoi osallisuuden erityisasiantuntija Pilvi Kallio-Meriläinen ja tapahtuman aikana studioon voi lähettää kysymyksiä, kommentteja ja palautetta.

Lisätietoa osallistuvasta budjetoinnista
Livestriimi 2.12. Facebookissa
Livestriimi 2.12. Youtubessa
Facebook-tapahtuma

Jaa juttu: