Lattiaremontti vaikuttaa kirjaston aukioloaikoihin 13.7.-2.8.

Järvenpään kirjasto on suljettuna heinäkuussa lattioiden peruskunnostuksen vuoksi. Kirjastossa korjataan lattiapintoja heinäkuun aikana, minkä vuoksi kirjasto on kokonaan suljettu 16.-31.7. Lisäksi kirjastossa on käytössä pelkkä omatoimiaika 13.-15.7. ja 1.-2.8. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja PIN-koodilla, ja käytössä ovat kirjaston lehtisali, aulatilan lainaus- ja palautusautomaatit sekä noudettavat varaukset. Lattiaremontin jälkeen kesäaukiolot jatkuvat normaalisti. Tarkista ajantasaiset aukioloajat kirjaston verkkokirjastosta.

Järvenpään kirjastosta lainattu aineisto ei eräänny kirjaston sulun aikana eikä kirjastoon saavu noudettavia varauksia. Lainojen tarkat eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät voit tarkistaa esimerkiksi Kirkes-verkkokirjastossa omista tiedoistasi tai eräpäiväkuitistasi.

Remonttisulun aikana Järvenpään kirjastoa ei voi valita Kirkes-verkkokirjastossa varausten noutopaikaksi (14.7.–31.7.) eikä kirjaston aineisto näy verkkokirjaston haussa (16.7.–29.7.). Järvenpään kirjaston asiakkaat voivat kuitenkin tehdä varauksia muihin Kirkes-kirjastoihin. Varauksen noutopaikkaa voi vaihtaa myöhemmin, kunhan varauksen tila on yhä jonossa eikä kuljetettavana tai noudettavana.

Remontin aikana muut Kirkes-kirjastot palvelevat normaalisti. Kirjastojen yhteystiedot löydät Kirkes-verkkokirjastosta tai kirjastojen omilta verkkosivuilta.

Jaa juttu: