Palvelupiste ja hinnasto

Järvenpään kaupungin yleinen asiakaspalvelupiste sijaitsee Seutulantalolla, Seutulantie 12, jäähallin ja uimahallin vieressä.

Seutulantalon palvelupiste on siirtynyt sähköiseen palveluun 23.11.2020 alkaen ja on auki vain välttämättömiä käyntejä varten ajanvarauksella, puh. (09) 2719 2880 ma-ke klo 9-15, to 9-16 ja pe 8-13.

Seutulantalolla sijaitsevat kaupungin kassa, virallinen ilmoitustaulu sekä nähtävillä olevat asiat kuten kaava- ja katusuunnitelmat sekä vireillä olevat tonttijaot.

Palvelupiste avustaa järvenpääläistä myös asiakaspalautekanavan kautta.

Palveluja kuntalaiselle

Kaupungin ilmoitustaulu
Venepaikat
Viljelypalstat
Anna palautetta

Palveluja rakentajalle

Tontin rakennuskelpoisuuden selvittäminen, kaavamääräykset, rakennusoikeus, tontin omistajatiedot, kartta-aineistot rakentamisen lupia varten, tonttijakokartat, kiinteistörekisteriotteet, lainhuutotodistukset, rasitustodistukset.

Karttakauppa

Sähköisestä karttakaupasta löydät kartta-aineiston rakentamisen suunnittelua varten kuten asemakaavaotteet, pohjakartat, tonttikartat, ilmakuvakarttaotteet, kunnallistekniset liitoskohtakartat, opaskartat ja dwg-kartta-aineistot.

Karttakauppa

Hinnasto

Järvenpään jätemaksutaksa

Jätteiden vastaanotto ja hinnat

Lumen ja maan vastaanotto Järvenpäässä

Järvenpään kaupunki ottaa maksua vastaan puhtaita lumia ja ylijäämämaita osoitteessa Hyötykuja 3, 04400 Järvenpää.

Lumenkaatopaikka on avoinna ma-su klo 6–22. Mahdollisesta aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta lumentuonnista on sovittava erikseen Alltime Oy:n kanssa. Maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 7-15.30 ja pe 7-13.30.

Huomioithan, että asiakkuuden hyväksyminen vie noin 2-3 arkipäivää. Hyväksyminen tapahtuu Seutulantalon palvelupisteen aukioloaikoina ma-ke 9-15, to 9-16 ja pe 8-13.

Jaa juttu: