Takaisin listaukseen
Blogi

Tiedotetehtaasta keskustelukumppaniksi

Järvenpäissään

Tervetuloa Järvenpään kaupungin uusille nettisivuille! Näiden eteen on tehty tämän vuoden aikana kaupungilla ja yhteistyökumppanillamme Valu Digitalilla valtava määrä työtunteja ja nyt olemme saaneet uudet sivut auki.

Sivut pistettiin uusiksi, koska halusimme käyttöön entistä nykyaikaisemman ja tietoturvallisemman teknisen alustan. Haluamme myös tarjota käyttäjille entistä miellyttävämmän käyttökokemuksen. Ennen kaikkea toivomme sisällön löytyvän sivuilta entistä jouhevammin. Huomaa, että sivun hakutoiminto ulottuu myös Keusoten nettisivuille!

Uudet sivut ovat myös lain mukaisesti saavutettavat. Niiden saavutettavuus on perusteellisesti myös auditoitu ja raportoitu saavutettavuusselosteessa.

Nettisivut ovat jatkuva kehitysprojekti. Nyt julkaistut sivut eivät ole vielä täysin valmiit ja niitä kehitetään koko ajan eteenpäin. Tulossa on vielä mm. sivujen englanninkielinen versio sekä chatbot Kunta-Kati vastaamaan käyttäjien kysymyksiin ja parantamaan löydettävyyttä. Otamme kiitollisina vastaan kaiken palautteen uusista sivuista ja sitä voi lähettää osoitteeseen viestinta@jarvenpaa.fi.

Nettisivut ovat myös Järvenpäämedia

Järvenpään kaupungin nettisivut eivät ole pelkät nettisivut. Ne ovat nyt myös Järvenpäämedia.

Kaupunkimme on kasvava ja aktiivinen ja viestintämme on sen mukaisesti vilkasta. Esimerkki: Julkaisemme parisataa tiedotetta vuodessa. Käytännössä joka päivä jotakin.

Tiedote on edelleen täysin toimiva organisaatioviestinnän peruspilari, vaikka olemmekin tulleet kauas niistä oman viestijän urani alkuajoista, jolloin jännitettiin, meneekö tiedote läpi mediassa. Edelleen iloitsemme läpimenosta mediassa, mutta siinä vaiheessa olemme jo tehokkaasti itse levittäneet viestiämme omissa ja lainatuissa kanavissa, siis somessa. Monesti niistä lähtee käyntiin hyvä kommentointi ja keskustelu kaupunkilaisten kanssa. Tätä vuoropuhelua haluamme jatkossa entisestään vahvistaa.

Järvenpäämedia tarkoittaa, että monipuolistamme kaupungin viestintää tuoden tiedotteiden ja uutisten rinnalle meille uudenlaisia sisältötyyppejä: tarinoita, blogeja, videota, ääntä… Järvenpäämedia tehdään yhteistyössä kaupunkilaisten, kaupungin työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden sekä päättäjien kanssa. Sisältöyhteistyötä aiomme tehdä myös paikallismediamme Sanomalehti Keski-Uusimaan kanssa.Katso videopätkä, jossa kerron luvassa olevista sisällöistä tarkemmin.

Muista tilata itsellesi Järvenpäämedian viikoittainen uutiskooste!

Hyviä hetkiä Järvenpäämedian parissa!

Heli Vastamäki

Viestintäjohtaja
Järvenpäätoimittaja
Järvenpään kaupunki

Järvenpäissään-blogissa kaupungin virkamiehet ja työntekijät kertovat lähellä kaupunkilaisia olevista asioista, ihmiseltä ihmiselle.

Kirjoittaja:

Heli Vastamäki

Jaa juttu:

Kirjoittaja:

Heli Vastamäki