Cooperin Kulman lounaskahvila

Cooperin Kulman toimintaan muutoksia koronan vuoksi

Cooperin Kulma siirtyy 30.11.2020 alkaen vain noutotuotteiden myyntiin lounaan sekä kahvilatuotteiden osalta. Ruokasali ja kahvila on suljettu. Kahvilatuotteita, sämpylöitä, pullia, puuroa jne. voi noutaa ma­-to klo 8-14 ja pe klo 8-13. Lounaita voi noutaa klo 10.30-13.00 välise­nä aikana
Pahoittelemme tilannetta. Pyrimme tällä ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Järvenpään kaupungin lounaskahvila työpaja Cooperin Kulma on kaikille avoin lounasravintola ja kokouspaikka. Ruoat valmistetaan Cooperin Kulman omassa keittiössä.

Palvelut tuotetaan työpajatoimintana. Haluatko mukaan toimintaan? Lue lisää tästä.

Nauti lounaasta

Lounas on edullinen kotiruokalounas. Tarjolla on keittolounas
(6 €) ja lämmin linjastolounas (9 €/eläkeläinen 6,50 €). Lisäksi lounaaseen kuuluu salaattipöytä, leivät, juomat ja jälkiruoka. Lounasaikaan on tarjolla myös päivänsalaatti (6 €), joka on noudettavissa kahvilan vitriinistä. Ruokalistamme löytyy oikealta valikosta.

Linjastolounaalla päivällä on väliä: maanantaina on kala-, tiistaina liha-, keskiviikkona lohi-, torstaina broiler- ja perjantaina liharuokapäivä. Lakto-ovo-kasvisruokaa on tarjolla jokaisena arkipäivänä. Torstain keittolounas on perinteisesti hernekeitto ja pannukakkupäivä. Lounaan voit ostaa myös mukaan.  Toivomme lounaalle tulevien ryhmien ilmoittavan henkilömäärän etukäteen, jotta voimme taata ruoan riittävyyden. 

Tule aamiaiselle

Aamiainen (6 €) sisältää tuoretta sämpylää, puuroa, mysliä, leikkeleitä, kasviksia, kananmunaa, tuoremehua, kahvia ja haudutettua teetä.

Virkisty kahvilassa 

Nauti kuppi kuumaa täytetyn leivän tai leivonnaisen kera. Kahvion vitriini on täynnä suolaisia ja makeita herkkuja jokaiseen makuun. Voit myös ostaa lämpimäisiä mukaan vietäväksi. Tutustu kahvilahinnastoomme

Tilaa kokouspalvelut

Vastaamme Myllytien toimintakeskuksen tiloissa pidettävistä kokouskahvituksista. Kokoustilan varaukset, p. 040 315 2125 tai toimintakeskus@jarvenpaa.fi

Cooperin Kulman kokoustarjoilulista-2020.pdf

Toinen työpajamme, Kartanon Kahvila, on avoinna ympäri vuoden Vanhankylänniemessä keskiviikosta sunnuntaihin. Tutustu Kartanon Kahvilaan.

Jaa juttu: