Myllytien toimintakeskus

Myllytie 11, 1. krs

Myllytien toimintakeskus ulkoapäin kuvattuna. Kyltissä lukee Lounaskahvila Cooperin Kulma.

Paikka kohtaamiseen, harrastamiseen ja ruokailuun

Myllytien toimintakeskus on avoin kohtaamispaikka Järvenpään kaupungin keskustan tuntumassa. Monipuolisesta toiminnasta vastaavat yhteistyössä vapaaehtoiset, järjestöt, yritykset ja Järvenpään kaupunki.

Toimintakeskuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Tutustu toimintaan Myllytien toimintakeskuksen  viikko-ohjelmaan.

Myllytien toimintakeskuksessa toimiva lounaskahvila Cooperin Kulma tarjoaa edullisesti itse tehtyä kotiruokaa ja luomuleivonnaisia.

Yhteisöpalvelut

Yksikön tavoitteena on aktiivisen aikuisuuden ja ikääntymisen sekä osallisuuden mahdollistaminen, elämänhallintaan tukea tarvitsevan tai riskissä olevan kuntalaisen tunnistaminen, tukeminen ja ohjaaminen.

Tavoitteena on, että kuntalainen saa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluja ja pystyy toimimaan itsenäisesti toimintakyvyn rajoitteista huolimatta sekä tekee hyvinvointia ja terveyttä edistäviä valintoja. Toimintaa järjestetään Myllytien toimintakeskuksessa sekä kaupungin ja yhteistyökumppaneiden eri toimipisteissä yhteistyössä monialaisten verkostojen ja yhteisöjen kanssa.  

Yhteisöpalvelut toteuttaa erilaista harrastus- ja virkistystoimintaa sekä elämänhallintaa ja hyvinvointia tukevaa ryhmämuotoista toimintaa. Toimintakeskuksen henkilökunta palvelee ja opastaa talon toimintaan liittyvissä asioissa. 

Jaa juttu: