Varhaista tukea järvenpääläisille lapsiperheille

Perhetalo Joutsikki tarjoaa lapsiperheiden hyvinvoinninohjausta 
0–17-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille. Palvelu on perheille maksutonta. Tavoitteenamme on tukea perheitä vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvissä asioissa, edistää arjen sujuvuutta, vahvistaa perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta ja löytämään voimavaroja arkeen.

Autamme teitä niissä arjen pulmissa, joihin toivotte tukea. Tällaisia pulmia voivat olla esimerkiksi kodin säännöt ja rutiinit, lapsen kasvu ja kehitys, kaveri- ja tunnetaidot, koulunkäynti, vapaa-aika, ruutuaika. Annamme ohjausta myös nepsy-haasteissa. 
 
Jos jokin asia mietityttää lapsesi tai perheesi arjessa, ole meihin yhteydessä p. 040 315 2211. Tavoitat meidät maanantaista perjantaihin klo 8-16. Puhelimessa voit keskustella myös nimettömänä. Yksilö- ja perhetapaamiset sovitaan joustavasti tilanteenne mukaan. Voimme tavata kotonanne, Perhetalo Joutsikissa, ulkoillen, lapsesi koululla tai varhaiskasvatusyksikössä. Tapaaminen voidaan pitää myös etänä Teamsissa. 

Perhetalo Joutsikin esittelyvideo

Teemme yhteistyötä varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa. Henkilökunta voi konsultoida meitä lasten tai perheiden asioissa tai ohjata perhettä ottamaan suoraan yhteyttä. 

Perhetalo Joutsikin olkkari avoinna kaiken ikäisille maanantaista perjantaihin klo 9-15. Seuraa tarkempaa ilmoittelua Facebookissa ja Instagramissa (mm. viikko-ohjelma ja mahdolliset koronarajoitukset)!

Juhani Ahon leikkipuistossa lapsiperheiden hyvinvoinninohjaaja tavattavissa ilmoitettuina aikoina (ks. ajantasaiset tiedot somessa).

Seuraamalla aktiivisesti somepäivityksiä, saat ajantasaisen tiedon kaikesta toiminnasta:
Facebook: Perhetalo Joutsikki
Instagram: perhetalojoutsikki

Jaa juttu: