A

Järvenpään Opisto

Muutoksia opetustiloissa

Kinnarin koulusta siirtyy vuodenvaihteessa opetusta Kansakoulunkatu 1:een. Sen vuoksi osa opiston päiväryhmistä siirtyy kevätkaudella väistötiloihin:

Järvenpää-talon luokkaan 8 (I krs) muuttavat

5314 Stepping Stones 1
5317 English Club for Senior Citizens
5320 Ten O'Clock English
5325 More English
5701 Espanjaa alusta alkaen
5705 Espanjan alkeille jatkoa
5711 Edelleen espanjaa iltapäivällä
5713 Edelleen espanjaa iltapäivällä

Luokkaan 219 (II krs) muuttaa

5801 Italiaa iloisesti iltapäivällä

Kirjaston Tyyni Tuulio -salista siirtyy Kirjallisuuspiiri Järvenpää-talon luokkaan 8.

Käytössäsi monipuolinen kurssi- ja luentotarjonta

Järvenpään Opisto tarjoaa vuosittain noin 700 erilaista kurssia ja luentoa. Aihepiirit vaihtelevat historiasta hyvinvointiin ja kreikan kielestä käsitöihin. Opistossa voi opiskella Avoimen yliopiston opintoja, 14–15 eri kieltä, kuvataiteita, kirjallisuutta, lausuntaa, teatteria, musiikkia, tanssia, liikuntaa, kotitaloutta, käsitöitä, teknisiä töitä, vesiliikennettä ja tietotekniikkaa.

Järjestämme opetusta eri puolilla Järvenpäätä useissa toimipisteessä. Kurssilaisia on vuosittain yli 12 000 ja opetustunteja yli 13 000.

Liikuntapalveluiden, kirjaston ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston yhteisesite jaetaan koteihin kerran vuodessa elokuussa. Lisäksi Opisto jakaa vuodenvaihteessa kevätlukukaudella alkavista kursseista ohjelman. Esitteen voi myös noutaa kirjastosta tai Järvenpää-talolta.

Järvenpään Opiston talo

Järvenpään Opisto toimii Kansakoulunkatu 1:ssä (ent. Keskuskoulu). Sisäänkäynti luokkiinTarmola, Taitola ja Nokkela koulun pääovesta (ovi A) pihan puolelta, aulasta vasemmalle 1. kerrokseen.

Kuvataide- ja käsityöluokkaan sekä monitoimitilaan mennään on Urheilukadun puolelta, rakennuksen toiselta puolelta (ovi C). Pysäköinti on Sipoontien varressa (Juholan koulun pääty, entinen koirapuisto, iltaisin myös Kansakoulunkadun puolella koulun vieressä).

  


Järvenpään Opiston asiakaspalvelua ja kassatoimintoja hoitaa:

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelupiste
Hallintokatu 4 (Järvenpää-talo), 04400 Järvenpää
puh. (09) 2719 2498
ma–to klo 11–17, 
pe klo 9–13