A

Järvenpään varhaiskasvatus

Järvenpäässä varhaiskasvatuspalveluiden toimintakokonaisuus muodostuu kunnan ja yksityisen järjestämästä varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä vanhempien järjestämän hoidon tuesta.

Valittavana on varhaiskasvatuksen erilaisia toimintamuotoja, joista lisätietoa löytyy sivuja selaamalla. Tarvittaessa autamme löytämään perheenne tarpeisiin parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Sivuilta löytyy tietoa myös palveluihin hakeutumisesta, maksuista ja varhaiskasvatuksen toteuttamisesta aina aloituskäytännöistä lapsen varhaiskasvatussuunnitelman laadintaan.

Varhaiskasvatusta koskevat tulotiedot toimitettava 31.5 mennessä

Tulotiedot tarkistetaan toimintakautta 2020-2021 varten.
Tulotositteet voi toimittaa sähköisesti ja tietoturvallisesti tämän linkin kautta.

Esiopetukseen tutustuminen peruttu

Esiopetuksen tutustumispäivää ei järjestetä keväällä 2020. Tutustumisen järjestämisestä elokuussa päätetään päiväkotikohtaisesti ja siitä tiedotetaan perheitä myöhemmin.

Varhaiskasvatuksen siirtyminen normaalitoimintaan

Varhaiskasvatuksessa palataan normaalitoimintaan 14.5.2020.
Lapsen varhaiskasvatustarpeen ilmoittaminen on tärkeää, jotta voidaan taata riittävät kasvattaja- ja tilaresurssit. Varhaiskasvatusta järjestetään vain niille perheille, jotka ovat varanneet lapsellensa hoitoa eAsioinnin kautta. Toukokuussa kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksut peritään vain niiltä päiviltä, jolloin lapsi on ollut läsnä varhaiskasvatuksessa ja poissaolosta on ilmoitettu etukäteen.

Palveluohjauksesta apua

Varhaiskasvatukseen liittyvissä kysymyksissä auttaa palveluohjaus:
040 315 2567 / varhaiskasvatushaku(at)jarvenpaa.fi

Järvenpään palvelut koronapandemian aikana

Lue ajankohtaisin tieto epidemian aikaisista palveluista.