A

Viljelypalstan vuokraaminen

Viljelypalsta

Viljelypalstojen vuokraus

Järvenpään kaupunki on ottanut käyttöönsä sähköisen viljelypalstavarausjärjestelmän.

Viljelypalstan kaudelle 2020 ovat lunastaneet paikkansa ja vapautuneet viljelypalstat tulevat myyntiin 4.5.2020. Vapaina oleviin viljelypalstoihn pääset tästä linkistä.

Tiedoksi 14.5.2020 yksivuotisten viljelypalstojen vuokraajille

Yksivuotisten viljelypalstojen maiden muokkaus ja merkkaus on saatu päätökseen ja viljelijät voivat nyt siirtyä palstoilleen. Tämä ei koske kuitenkaan Lepola A:n ja B:n palstoja. Uusi multa on levitetty ja maa muokattu ja merkattu. Maa on kuitenkin ollut vielä sen verran märkää ja muokkauksen yhteydessä on noussut esiin savipaakkuja, jotka tullaan uudelleen muokkaamaan maanantaina 1.6.2020. Lepola A:lle ja B:lle pääsee viljelemään 2.6.2020. Mikäli joku on kerennyt aloittamaan viljelyn, muokkaaja kiertää nuo palstat. Suositus on, että viljely aloitetaan ensi tiistaina. Maanantaina 1.6.2020 tullaan asentamaan vesipiste viljelypalstojen reunaan, kuusien läheisyyteen. Pahoittelemme viivästystä.

Kaikille viljelypalstoille Kyrölään, Vanhankylänniemeen, Väinön kulmaan ja Lepolaan on toimitettu hiekkaa, joka on käytettävisssä viljelypalstoilla.

Viljelypalstojen hinnat ja säännöt

Järvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia yksi- tai monivuotisia viljelypalstoja järvenpääläisille.  

Keväisin vuokrauksen alkamisesta tiedotetaan verkkosivuillamme.

Palstojen vuokra on 22 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Viljelypalstasäännöt

Huom. viljelypalstan vuokraajat 

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.

Palstoille ei saa rakentaa 0,5 m korkeampia rakennelmia. Rakennelmat on poistettava 15.10. mennessä, lukuun ottamatta monivuotisia palstoja.

Viljelypalsta-alueella ja etenkin monivuotisilla palstoilla on huomioitava alueen siisteys ja käyttötarkoitus. Palstoja ei ole tarkoitettu puutarhatyökalujen ja muun ylimääräisen tavaran ympärivuotiseen säilytykseen. 

 

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

Viljelypalstojen yleiseen kunnossapitoon tai vesipisteen huoltoon liittyvissä asioissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12), puh. 09 2719 2880, tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.

Muissa viljelypalstojen vuokraamiseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä  Nina Nyholm, puh. 040 315 2296, nina.nyholm@jarvenpaa.fi