A

Järvenpään Opisto

Käytössäsi monipuolinen kurssi- ja luentotarjonta

 VAPAITA

KURSSIPAIKKOJA

Järvenpään Opisto tarjoaa vuosittain noin 700 erilaista kurssia ja luentoa. Aihepiirit vaihtelevat historiasta hyvinvointiin ja kreikan kielestä käsitöihin. Opistossa voi opiskella Avoimen yliopiston opintoja, 14 eri kieltä, kuvataiteita, kirjallisuutta, lausuntaa, teatteria, musiikkia, tanssia, liikuntaa, kotitaloutta, käsitöitä, teknisiä töitä, vesiliikennettä ja tietotekniikkaa.

Järjestämme opetusta eri puolilla Järvenpäätä useissa toimipisteessä. Kurssilaisia on vuosittain yli 10 000 ja opetustunteja yli 12 000.

Järvenpään Opiston kurssitarjonta löytyy vapaa-aika- ja harrastuspalveluiden yhteisesitteestä ja sitä on saatavissa jakelupisteistä mm. kirjastosta, Järvenpää-talolta, uimahallilta, opistotalolta, Seutulantalolta ja Myllytien toimintakeskuksesta. Esite jaetaan järvenpääläisiin kotitalouksiin.

Järvenpään Opiston talo

Järvenpään Opisto toimii Kansakoulunkatu 1:ssä. Sisäänkäynti luokkiin Tarmola, Taitola, Nokkela, ateljee 218 ja käsityöluokka koulun pääovesta (ovi A) pihan puolelta, aulasta vasemmalle 1. kerrokseen ja 2. kerrokseen.

Kuvataideluokkaan ja monitoimitilaan käynti on Urheilukadun puolelta, rakennuksen toiselta puolelta (ovi C). Pysäköinti on Sipoontien varressa (Juholan koulun pääty, entinen koirapuisto).

  


Järvenpään Opiston asiakaspalvelua ja kassatoimintoja hoitaa:

Vapaa-ajan palvelupiste
Hallintokatu 4 (Järvenpää-talo), 04400 Järvenpää
puh. (09) 2719 2498
ma–to klo 11–17, pe klo 9–13. 

vapaa-aikakeskus@jarvenpaa.fi

Palvelupiste aukeaa kesän jälkeen asiakkaille 3.8. klo 11.00.

 

TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste_vapaa-aika- ja harrastuspalvelut