A

Tuus Tuusulanjärvelle

Aika: 19.5.2018 11.00 - 14.00
Paikka: Tuusulanjärven Purjehtijoiden kotisatama, Vanhankylänniemi
Osoite: Niemennokantie 12, Vanhankylänniemi, Järvenpää
Järjestäjä: Tuusulanjärven Purjehtijat, Tuusmelojat, Vesilentokerho, GasresSport

Kuvaus

Koko perheen ulkoilutapahtuma, jossa Tuusulanjärvellä toimivat seurat esittelevät toimintaansa Vanhankylänniemen Purjerannassa lauantaina 19.5. kello 11-14.

Tuusulanjärven Purjehtijat
Mahdollisuus on päästä Lightning-veneen kyytiin kokeilemaan purjehdusta kokeneiden purjehtijoiden seurassa. Lisäksi mukana myös muiden veneluokkien veneitä ja muuta purjehdukseen liittyvää kalustoa. Paikalla asiantuntevia oppaita ja paljon tietoa siitä miten purjeella päästään paikasta toiseen mahdollisimman nopeasti. Järjestämme kyydityksiä kera kahvituksen seuran tuomarilautalla Sulottarella. Paikalla asiantuntevia oppaita ja paljon tietoa.
Kanttiinista herkkuja ja suolaista.

Tuus-Melojat
Rannassa pääsee kokeilemaan erilaisia kanootteja. Aivan pienemmille lapsille narumelontaa. Turvallisuus on tärkeää vesiolosuhteissa sen takia pelastautumisnäytös on aina hyödyllistä nähdä.Tuus-Melojat esittelevät myös käytössä olevaa kalustoaan ja toimintaansa Tietenkin paikanpäällä on lettujen- ja makkararoiden paistoa.

Vesilentokerho
Kerho ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa. Se on vesilentokoneilla lentämiseen erikoistunut lentokerho, joka on perustettu 2013. Tapahtumassa on esillä lentokoneemme Cessna 172. Kerromme kerhon toiminnasta sekä vesilentämisen ominaisuuksista sekä erityispiirteistä vesillä.

Paikanpäällä on myös alaan liittyvien tarvekkeiden myyjiä esim, Sup -lautojen edustaja.

« Takaisin