A

Ruhtinas Juhana III:n Hevosturnajaiset

Aika: 17.11.2018 17.00 - 18.30
Paikka: Ratsastuskeskus Aino
Osoite: Puimalanpolku 6, 04400 Järvenpää
Järjestäjä: Rohan Tallit

Yhteystiedot

ritarit@rohan.fi
Lipout: www.rohan.fi/event/hevosturnajaiset

Kuvaus

Eletään tuhatviisisataa luvun puoliväliä. Suomen herttuakunta hakee muotoaan. Kustaa Waasan poika Herttua Juhana III puolisoineen hallitsee maata rautaisella otteella. Aatelisten takit kääntyilevät valtakunnan tuulien mukana.

Kahakat ja ryöstöretket repivät herttuakuntaa Waasan veljesten taistellessa vallasta. Toisinaan on aika päästää hetkeksi irti kaunoista ja juhlia.

Helavalkeat yhdistävät kansan toivomaan parempaa huomista. On turnajaisten aika. Vuoron perään he heittävät henkensä toistensa käsiin, niin mittelöissä kuin kätketyssä rakkaudessa.

Rohan Tallien uusi esitys tempaa katsojan mukaan juhlimaan muinaista tulen juhlaa. Se ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Aitoa kilpailua, oikeita ritareita, rakkautta, taistelua. Rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja, peitsenkappaleita. Koe aito, ainutlaatuinen historiallinen hevosturnajainen juuri sellaisena kun se Juhanan ajan Suomessa oli!

Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa, peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan ainutlaatuisessa spektaakkelissa.

Turnajaiset on koko perheen tapahtuma.

Esityksen kesto n. 60 min

Turnajaiset uuden esityksen kera jälleen talven kynnyksellä Ratsastuskeskus Ainossa.

Varaa lippusi ajoissa ennakkoon osoitteesta https://www.rohan.fi/event/hevosturnajaiset/ jotta varmistat paikkasi!

Liput: 18€ (aikuiset) / 10€ (alle 12-vuotiaat lapset)

« Takaisin