A

Järvenpään kaupunki on Aino Nations Cup -tapahtuman pääyhteistyökumppani

17.06.2019

Järvenpään kaupunki on yksi pääyhteistyökumppaneista Ratsastuskeskus Ainossa heinäkuussa järjestettävässä Aino Nations Cup Finland -tapahtumassa.

Arvostettu Nations Cup, este- ja kouluratsastuksen samaan tapahtumaan yhdistävä kansainvälinen joukkuekilpailu, nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. Ratsastuskeskus Aino muuntautuu kansainvälisen huippu-urheilun areenaksi isännöiden nelipäiväistä Nations Cupia 4-7.7. Tapahtuma tuo yhteen yli 250 kansainvälistä huippuratsukkoa, tasokkaan show-ohjelman, laajan expo-esittelyalueen ja arviolta 16 000 ratsastuksen ystävää ja lajista kiinnostunutta.

Maanantaina 17.6. järjestettiin tapahtuman lehdistötilaisuus, jossa ennakoitiin tulevaa tapahtumaa. Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen oli mukana tilaisuudessa kertomassa tapahtuman merkityksestä kaupungille.

- Iso kansainvälisen tapahtuman merkitys on suuri mille tahansa kaupungille. Tie tähän ei ole ollut helppo, se kertoo yrittämisestä ja tekemisestä, intohimosta lajiin. Meille on onni, että tällainen intohimo löytyy Järvenpäästä, Naukkarinen sanoo.

- Aino Nations Cup on hieno mahdollisuus niin itselleni kuin kaikille kaupunkilaisille päästä kokemaan kansainvälistä huippu-urheilua kotinurkilla, summaa kaupunginjohtaja.

Järvenpään kaupunki näkyy tapahtumassa monella tavalla, muun muassa expo-alueella ja keppihevosareenan isäntänä. Kaupungin ja Aino Nations Cupin yhteistyökumppanuuden johdosta on sovittu myös kaikkia järvenpääläisiä koskevasta edusta. Yhteistyökumppanuuden ansiosta kaupunkilaiset saavat -10% alennuksen tapahtuman lipuista. Hanki omat lippusi alekoodilla JARVENPAA: https://ratsastuskeskusaino.tapahtumiin.fi/fi/events/e/aino-nations-cup-finland/5c77df7932567b732b8b4576

Alle 10-vuotiaille tapahtuma on maksuton. HUOM! Järvenpääläisillä on maksuton pääsy tapahtumaan torstaina 4.7.

aino_pressi

Lehdistötilaisuudessa esittäytyivät tapahtuman yhteistyökumppanit, joita ovat Järvenpään kaupungin lisäksi mm. Ypäjän hevosopisto ja Suomen Ratsastajainliitto.

 

 

Takaisin