A

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelujen toiminta-avustusten uudelleen hakeminen

14.05.2019

Järvenpääläisillä sosiaali- ja terveysalan sekä eläkeläis-, sotainvalidi- ja veteraanijärjestöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus hakea toimintaansa vielä avustusta.  Kaupunki on avustanut ensisijaisesti Järvenpäässä tapahtuvaa toimintaa, joka edistää asukkaan omatoimisuutta, itsenäistä selviytymistä, terveitä elämäntapoja, viihtyvyyttä ja harrastusmahdollisuuksia.

Toiminta-avustuksiin on vuosittain ollut käytettävissä 50 000 euroa. Hyvinvointilautakunta jakoi 9.5. kokouksessaan järjestöille avustusta yhteensä 42 192 euroa ja päätti julistaa jakamatta jääneen 7 800 euron määrärahan uudelleen haettavaksi.

Toiminta-avustusten hakeminen tapahtuu sähköisesti. Palveluun sisäänkirjautuminen vaatii tunnistautumisen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai varmennekortti). Hakemaan pääset Järvenpään kaupungin verkkosivuilta: www.jarvenpaa.fi > asioi ja vaikuta > lomakkeet > avustukset > Hyvinvoinnin- ja terveyden edistämisen palvelujen avustukset.

Sähköiseen hakemukseen liitetään erillisenä tiedostona toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2018, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019 sekä yhdistyksen kokouksen pöytäkirja, jossa on päätös tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.

Avustusten hakuaika päättyy ti 28.5.2019
Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja ja tiedustelut puh. 040 315 3499 tai 040 315 3300.

 

Takaisin