A

Ilmoita paikallistapahtumista Järvenpään tapahtumakalenterissa

Järvenpään kaupungin ylläpitämä tapahtumakalenteri on järvenpääläisten yhteinen sähköinen ilmoitustaulu, jossa kaikki voivat ilmoittaa Järvenpään pienistä ja isoista tapahtumista. Tämä kalenteri on erinomainen paikka ilmoittaa järvenpääläisille tärkeistä luennoista, retkistä, matseista, myyjäisistä ja muista pienemmistä paikallistapahtumista. Kun tapahtumasi on laajaa yleisöä kiinnostava ja kaupallisestikin merkittävä tapahtuma, saat sille paremman näkyvyyden Sykettä ja sinfoniaa -yhdistyksen ylläpitämällä Kyllä tapahtuu -sivustolla, johon keskitetään Järvenpään suurempia tapahtumia. Halutessasi voit ilmoittaa tapahtumasi molempiin kalentereihin.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa Järvenpäässä järjestettävän tapahtuman kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenteriin. Tapahtuman alkamis- ja päättymisajankohdat on merkittävä tarkasti, kellonajat mukaan lukien. Kaikki tähdellä* merkityt kentät ovat pakollisia täytettäviä.

Tapahtuma ei näy sivustolla heti lähettämisen jälkeen, vaan vasta kun ylläpitäjä on tarkistanut ja hyväksynyt tiedot. Tapahtumat poistuvat näkyvistä automaattisesti päättymisajankohdan koitettua.

Kriteerit tapahtumakalenterin tapahtumille:

  • Tapahtumien tulee olla avoimia suurelle yleisölle
  • Tapahtuman paikkana tulee olla Järvenpään alue tai lähiympäristö
  • Tapahtuma voi olla joko maksullinen tai maksuton (tästä hyvä mainita lomakkeen kohdassa "Kuvaus")

Tapahtumakalenteri ei toimi minkään yrityksen/yhdistyksen suoranaisena myyntikanavana

Muuta huomioitavaa:

  • Tapahtuman tietoja tallennettaessa kaikkien pakollisten kenttien on oltava täytettyjä
  • Tapahtuman otsikko on kirjoitettava pienillä kirjaimilla, ei siis ISOILLA.
  • Lähettäessänne ilmoituksen, sitoudutte samalla ilmoittamaan tapahtumaanne liittyvistä olennaisista muutoksista osoitteeseen viestinta (at) jarvenpaa.fi
  • Järvenpään kaupungilla on oikeus julkaista tai jättää julkaisematta tapahtumakalenteriin ehdotettu tapahtuma
  • Samalla, kun yhteyshenkilö antaa tapahtuman tiedot julkaistavaksi kaupungin verkkosivuilla, hän antaa kaupungille oikeuden julkaista tiedot myös painetussa tapahtumakalenterissa tai muissa kaupungin viestintäkanavissa.
. . klo :
. . klo :
Kaikki ryhmät Valitut ryhmät