A

Mihin menet Järvenpään päiväkoti- ja kouluverkko? Tule paikalle tai seuraa suorana verkosta!

Aika: 13.11.2018 18.00 - 20.00
Paikka: Järvenpään lukio
Osoite: Lukionkatu 1
Järjestäjä: Järvenpään kaupunki

Kuvaus

Mikä mietityttää lapsesi päiväkoti- tai kouluasioissa? Mitä Järvenpäässä tehdään lisääntyville varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen tarpeille ja vaatimuksille? Miten vastataan uusien oppimisympäristöjen haasteisiin, kun monet tilat ovat elinkaarensa päässä?

Järvenpään kaupunki järjestää avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden 13.11.2018 klo 18 alkaen Järvenpään lukiolla, Lukionkatu 1. Voit seurata tilaisuutta myös suorana kaupungin verkkosivuilla: https://julkinen.fi/events/1301

Tilaisuudessa esitellään Järvenpään varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluverkkoselvitys vuosille 2019–2028. Palveluverkkoselvitys luo ison kuvan päiväkotien ja perusopetuksen kehittämiseen seuraavan kymmenen vuoden ajalle. Selvitys on parhaillaan Lasten ja nuorten lautakunnan käsittelyssä.

Millaisia päiväkoteja ja kouluja vanhemmat toivovat? Tilaisuudessa esitellään myös lokakuussa MunJäke-sovelluksessa tehdyn koulu- ja päiväkotiverkon kehittämiseen liittyvän asukaskyselyn tuloksia. Kyselyyn tuli yhteensä 349 vastausta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Puheenjohtaja Satu Tuominen
Lasten ja nuorten lautakunta
satu.tuominen(at)jarvenpaa.fi

Palvelualuejohtaja Marju Taurula
marju.taurula(at)jarvenpaa.fi
Lasten ja nuorten palvelualue

 

« Takaisin