Asioi verkossa

eJärvenpää-asiointipalvelut ovat sähköistä tunnistautumista edellyttäviä pitkälle vietyjä asiointipalveluja, joissa asiasi hoito menee suoraan kaupungin asianomaisille työntekijöille.

Tarvitsetko lapsellesi varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikkaa?

Voit hakea lapsellesi eJärvenpää -asiointipalvelussa sähköisellä hakemuksella varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikkaa. Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava 4 kk ennen hoidon tarvetta, tai yllättävän työllistymisen, koulutuksen tai opiskelun varmistuttua vähintään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta.    

Lisäksi voit palvelussa täyttää palvelusetelihakemuksen ja ilmoittaa lapsesi varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen osallistumisen ajat. Myös lapsen varhaiskasvatukseen liittyvät päätökset löytyvät sieltä. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista. 

Tunnistaudu eJärvenpää-asiointipalveluun 

Rakentamiseen liittyviä asioita mielessä?

Lupapisteessä voit hakea rakennetun ympäristön lupia sekä hoitaa niihin liittyvän viranomaisasioinnin. Voit myös hankkia Järvenpään kaupungin rakennuspiirustusaineistoja Lupapiste kaupasta

Lupapisteeseen 

Sähköinen asiointi (sosiaali- ja terveyspalvelut Keusote)  

Voit varata ajan lääkärille, hoitajalle, suun terveydenhuoltoon, aikuissosiaalityöhön ym. sosiaali- ja terveyspalveluihin easioinnin kautta Keski-Uudenmaan sote- kuntayhtymän sivuilla.  

Siirry tästä sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköiseen asiointiin. 

Jaa juttu: