Järvenpää 70 -juhlavuosi

Järvenpää viettää 70-vuotisjuhlaansa 2021. Meneillään on upea kulttuurin tekijöiden ja kokijoiden juhlavuosi – lisätietoa tapahtumista ja muusta vuoden ohjelmasta löydät kootusti alta, sekä tapahtumakohtaisesti juhlavuoden alasivuilta!

Suurempia tuotantoja vuodelle on kuusi. Näiden lisäksi kaupunki täyttyy yhdistysten, yritysten ja kaupunkilaisten ideoimasta juhlahumusta.

Juhlavuoden pääteemat ja toteutukset

Juhlavuosi näkyy Järvenpäässä koko vuoden, ympäri kaupunkia. Järvenpään kaupunki tuottaa kaupunkilaisille kuusi huikeaa päätuotantoa, joissa yhdistyvät taide, musiikki, lähiympäristö, eri sukupolvet ja yhteisöllisyys sekä se, mitä olemme yhdessä järvenpääläisinä, suomalaisina ja globaalistuvassa maailmassa. Yhdessä jätämme jäljen musiikin, taiteen ja luonnon keinoin.

  1. Muraali
  2. Puiden istutus
  3. Järven helmi – lasten ja nuorten musikaali
  4. Taidemuseon vierailu
  5. Osallistuva budjetointi
  6. Kansanjuhla – Järvenpääjuhla2021

Voit seurata ohjelman valmistumista tältä kaupungin sosiaalisessa mediassa, sekä verkkosivulla. Koko juhlavuoden laaja ohjelma julkaistaan kesän mittaan tautilannetta seuraten.

Jokainen järvenpääläinen voi ottaa käyttöönsä juhlavuoden ilmeen, osallistua omalla panoksellaan vuoden tekemiseen ja tulla mukaan matkalle suureen juhlaan.

Yksi juhlavuoden logoista.
Jaa juttu: