Järvenpää 70 -juhlavuosi

Nainen ja mies kävelevät aurinkoisessa Rantapuistossa. Kolmisointu taustalla.

Järvenpää viettää 70-vuotisjuhlaansa 2021. Luvassa on upea kulttuurin tekijöiden ja kokijoiden juhlavuosi – lisätietoa tapahtumista ja muusta vuoden ohjelmasta tulossa!

Suurempia tuotantoja vuodelle on tulossa kuusi. Näiden lisäksi kaupunki täyttyy yhdistysten, yritysten ja ihan tavallisten järvenpääläisten ideoimasta juhlahumusta.

Juhlavuoden pääteemat ja toteutukset

Juhlavuosi näkyy Järvenpäässä koko vuoden, monissa paikoissa. Järvenpään kaupunki tuottaa kaupunkilaisille kuusi huikeaa päätuotantoa, joissa yhdistyvät taide, musiikki, lähiympäristö, eri sukupolvet ja yhteisöllisyys sekä se, mitä olemme yhdessä järvenpääläisinä, suomalaisina ja globaalistuvassa maailmassa. Yhdessä jätämme jäljen musiikin, taiteen ja luonnon keinoin.

  1. Muraali
  2. Puiden istutus
  3. Järven helmi – lasten ja nuorten musikaali
  4. Taidemuseon vierailu
  5. Osallistuva budjetointi
  6. Kansanjuhla

Voit seurata ohjelman valmistumista tältä verkkosivulla. Koko juhlavuoden laaja ohjelma julkaistaan helmikuun ensimmäiseen viikkoon mennessä Järvenpään tapahtumakalenterissa.

Jokainen järvenpääläinen voi ottaa käyttöönsä juhlavuoden ilmeen, osallistua omalla panoksellaan vuoden tekemiseen ja tulla mukaan matkalle suureen juhlaan.

Jaa juttu: