A

Elokuvat

Keskiviikko-Kino – laatuelokuvien keskiviikkonäytökset klo 20.00  

STUDIO 123
Helsingintie 12, 04400 Järvenpää
Kassa puh. (09) 836 6770 

NÄYTÖKSET HELMIKUUSSA 2020

5.2. KAKSI PAAVIA (Two Popes)
K12
Rooleistaan Oscar-ehdokkaina olevat näyttelijät kohtaavat varsinaisessa titaanien taistossa: parhaan miespääosan patsaasta kilvoitteleva Jonathan Pryce esittää uudistusmielistä argentiinalaista paaviehdokasta Jorge Bergogliota ja parhaan miessivuosan kunniasta kamppaileva Anthony Hopkins konservatiivien saksalaista suosikkia Joseph Ratzingeria. Loppu on historiaa, mutta katolisten hengenmiesten kamppailu sekä heidän tapaamisensa väittelyineen ovat brasilialaisen FRANCESCO MEIRELLESin Netflix-elokuvassa älykästä, hauskaa ja viihdyttävää seurattavaa. Jalkapallo, The Beatles ja argentiinalainen tangokin saavat osansa! Britannia/Italia 2019. (2 t 5 min)

12.2. FABIENNEN MUISTELMAT (La vérité) S
Japanilainen Cannes-voittaja HIROKAZU KORE-EDA (elokuvalla Shoplifters – perhesalaisuuksia) on saanut ensimmäisen ulkomaisen ohjaustyönsä tähdiksi molemmat ranskalaisen nykyelokuvan naisikonit – Catherine Deneuven ja Juliette Binochen. Poispilatuksi palvotun näyttelijätähden (Deneuve) julkaistua muistelmansa hänen tyttärensä (Binoche) saapuu New Yorkista miehineen (Ethan Hawke) vierailulle Pariisiin. Perhesalaisuuksista on melkein nytkin kyse, kun äiti ja tytär alkavat laukoa eri vinkkeleistään ilmapiiriä kiristäviä totuuksia menneisyydestä. Ranska/Japani 2019. (1 t 47 min)

19.2. JÄÄHYVÄISET (The Farewell) S
Jo roppakaupalla palkintoja, ylistystä ja yleisönsuosiota kerännyt amerikankiinalaisen naisohjaajan LULU WANGin komediallinen perhedraama pohjautuu hänen omaelämäkerrallisiin kokemuksiinsa. New Yorkissa asuva kiinalaisperhe saa tietää, että isoäidillä on vain pari viikkoa elinaikaa (mikä on häneltä itsetään salattu) ja lähtee ex-kotimaahan mummon luo hääjuhliin – mikä on samalla kätevä keino hankkia suku kokoon jäähyväistapaamiseen. Humoristista ja koskettavaa. USA 2019. (1 t 40 min)

26.2. JUMALAN ARMOSTA (Grâce à Dieu) K12
Berliinin ajankohtaisten filmijuhlien Grand Prixin voitti vuosi sitten ranskalaisen FRANCOIS OZONin ohjaustyö, joka toisena helmikuun elokuvanamme koskettelee katolisen kirkon työntekijöiden maailmankuvaa. Päivänpolttaviin tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa kerrotaan Lyonissa asuvasta perheenisästä, joka saa kuulla häntä aikanaan seksuaalisesti hyväksikäyttäneen papin työskentelevän edelleen lasten parissa. Kahden muun taannoisen uhrin kanssa hän alkaa selvittää traumaa. 2019. (2 t 18 min)

Liput 8,50 €                     Facebookissa: Kunnankino Järvenpää
               TERVETULOA!


Keskiviikko-Kino on mukana Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Kulttuuriluotsilogo