A

Liikunta- ja harrastuspaikat

Järvenpäässä voi harrastaa liikuntaa monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona ammattitaidolla huolletuissa ja turvallisissa olosuhteissa.

Suosittuja sisäliikuntapaikkoja on mm. uimahalli ja jäähalli ja suosittuja ulkoliikuntapaikkoja Paavonpolku ja Lemmenlaakso sekä Rampakan kuntoportaat.

Omaehtoiseen liikkumiseen vaihtoehtoina löytyy erilaisia puistoja Rantapuistosta sekä frisbeegolf-ratoja unohtamatta lukuisia pelikenttiä ja yleisövuoroja.

Ryhmässä liikkujalle Järvenpäästä löytyy liikuntapalveluiden ohjattua toimintaa sekä yli 90 urheiluseuraa, jotka järjestävät tasokasta liikuntaa ja urheilua eri lajeista.

jäähalli       

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämiä liikuntapaikkoja löytyy joka puolelta Järvenpäätä. Ammattitaitonen henkilökunta hoitaa ja huoltaa sekä ulko- että sisäliikuntapaikkoja. Toimintaa ohjaa Järvenpään kaupungin Liikuntaohjelma vuosille 2010-2020. Liikuntaohjelma on ladattavissa tästä linkistä


Toivomme, että saamme liikuntapaikkoja koskevat lisätarpeet ja palautteet sähköpostiimme liikunta[at]jarvenpaa.fi, jotta voimme reagoida palautteisiin mahdollisimman nopeasti. 

Innostu liikkeelle!


 PiironenKS     Uimahallin isoallas