A

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut sosiaali- ja terveyskeskuksessa JUSTissa, osoitte Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää.

Yhteystiedot

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Aikuisten mielenterveys-, psykiatristen- ja päihdesairauksien hoito on porrastettu terveyskeskuksen, mielenterveys- ja päihdepalvelujen sekä psykiatrian erikoissairaanhoidon palveluihin.  Mielenterveys- ja päihdepalvelut tuottavat palveluja asukkaille sekä heidän läheisilleen. Peruterveydenhoidon Mielenterveys- ja päihdepalveluihin voi hakeutua joko oma-aloitteisesti tai lääkärin lähetteellä. Erikoissairaanhoidon psykiatriseenhoitoon tarvitaan lääkärin lähete.

Mielenterveys- ja päihdepalveluihin voi varata ensikäynnille 1/2h nettiajan myös eJärvenpää-asiointipalvelujen kautta. Lähetettä ei tarvita, eikä asiakkaalla tarvitse olla diagnosoitua tai jossain todettua mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää ongelmaa. Oma tunne pahoinvoinnista tai avun tarpeesta riittää.

Avohoidon palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Mielenterveys- ja päihdepalvelujen käyttämättömästä ja peruuttamattomasta lääkäriajasta peritään 51,40 € maksu. Lääkärin vastaanottoaika on peruttava viimeistään ajanvarausta edeltävänä arkipäivänä klo 12.00 mennessä mielenterveys- ja päihdepalvelujen neuvontanumeroon 040 315 2646. Voi jättää viestin vastaajaan.

Ajanvarauksen peruminen tai siirtäminen.
Soita omalle työntekijällesi tai jätä peruutuksen viesti oman työntekijän puhelinvastaajaan tai laita tekstiviesti oman työntekijän numeroon. Työntekijöiden puhelinnumerot löytyvät kotisivuiltamme kohdasta yhteystiedot.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen psykiatrisen sairaanhoitajan akuuttivastaanotolle voi hakeutua ilman ajanvarausta arkisin klo 8.00–10.00, 1. krs katutaso (sisäänkäynti suoraan Akuuttiin Lääkärinkujan puolelta). HUOM MUUTTUNUT AIKA Ilmoittautuminen mielenterveys- ja päihdehoidon akuutin jonoon ITTE-ilmoittautumispisteessä, Kela-kortti mukaan.

Suonensisäisesti huumeita käyttävien terveysneuvontapalveluha ostetaan Vantaan kaupungilta.