A

Viljelypalstan vuokraaminen

Viljelypalsta

Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen viljelypalsta-varausjärjestelmän.

Viljelykauden 2018 viljelypalstat voidaan varata uudelleen kaudelle 2019. Ohjeet paikan varaamiseeen postitetaan huhtikuun alussa vuoden 2018 viljelypalstan haltijoille.

Kirje sisältää varaustunnuksen, jonka avulla pääsee varaamaan saman viljelypalstan viljelykaudelle 2019.

Vapautuneet viljelypalstat aukeavat varattavaksi järvenpääläisille 6.5.2019 klo 9.00. 

Viljelypalstojen hinnat ja säännöt

Järvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia yksi- tai monivuotisia viljelypalstoja järvenpääläisille.  

Keväisin vuokrauksen alkamisesta tiedotetaan paikallislehdessä ja verkkosivuillamme.

Palstojen vuokra on 20 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Lisäksi Väinönkulman, Vanhankylänniemen ja Lepolan alueilta on mahdollista vuokrata samaan hintaan palstoja monivuotiseen viljelyyn.

Viljelypalstasäännöt

Huom. viljelypalstan vuokraajat 

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.

Palstoille ei saa rakentaa 0,5 m korkeampia rakennelmia. Rakennelmat on poistettava 15.10. mennessä, lukuunottamatta monivuotisia palstoja.

Viljelypalsta-alueella ja etenkin monivuotisilla palstoilla on huomioitava alueen siisteys ja käyttötarkoitus. Palstoja ei ole tarkoitettu puutarhatyökalujen ja muun ylimääräisen tavaran ympärivuotiseen säilytykseen. 

 

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupungin hallinnoimat viljelypalstat ja niihin liittyvät vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12), puh. 09 2719 2880, tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.