A

Walssin avoimia ovia vietetään 11.5. klo 10-17, tervetuloa!

12.04.2017

Vietämme Walssin Avoimia ovia  torstaina 11.5.2017 kello 10:00 – 17:00. Tervetuloa paikalle kuuntelemaan,  kun asiakkaamme esittelevät Walssin tiloja ja kertovat toiminastamme. Esittely kestää noin 15 minuuttia. Lisäksi tarjolla on kahvia ja itse leivottuja leivonnaisia. Myymälämme on auki koko tapahtuma-ajan.

Järvenpään sosiaalisen kuntoutuksen yksikön, Walssin tilat sijaitsevat Fox Centerissä Wärtsilänkatu 61:ssa.

Tervetuloa!

************************

 

Walssin työsalin toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää asiakkaiden toimintakykyä arjen taitoja harjoittelemalla ja erilaisia työtehtäviä tekemällä. Toiminta on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille ja osatyökykyisille asiakkaille. Työpäivän aloitamme yhdessä aamukahvilla, jonka jälkeen jokainen voi valita tarjolla olevista työtehtävistä mieluisimman vaihtoehdon. Työsalilla teemme erilaisia työtehtäviä, kuten kädentaitoja, alihankinta- ja keittiötöitä sekä viljelytoimintaa. Alihankintatyönä teemme pussitus-, pakkaus- ja kokoonpanotyötä. Lisäksi valmistamme itse lounaan työpäivän aikana, joka on asiakkaillemme ilmainen. Teemme myös erilaisia retkiä ja tutustumiskäyntejä sekä liikumme yhdessä.

Walssin Kuntouttava työtoiminta on ryhmämuotoista toimintaa. Ryhmien tarkoituksena on tukea asiakkaan yksilöllistä polkua edistämällä asiakkaiden toimintakykyä muun muassa erilaisia arjentaitoja ja muita työtehtäviä tekemällä. Ryhmiin osallistuvat voivat vaikuttaa ryhmien toiminnan sisältöön kertomalla omista mielenkiinnon kohteista. Lisäksi ryhmissä käydään läpi arjen hallintaa ja erilaisia hyvinvointiteemoja.

Takaisin