A

Uuden kansanmusiikin huiput Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila Järvenpää-talolla 25.4.

18.04.2017

Harmonikansoittaja Maria Kalaniemi ja pianisti Timo Alakotila esiintyvät Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa tiistaina 25.4. klo 19. Nämä uuden suomalaisen kansanmusiikin uranuurtajat ovat soittaneet duona jo kahden vuosikymmenen ajan. Harmonikan ja pianon kaksinpuhelu, välillä kiihkeästi ja välillä maalaillen, on heille erityisen rakas ja tärkeä musiikin tekemisen muoto.

Järvenpää-talon konsertissa Kalaniemi ja Alakotila esittävät suomalaisia ja suomenruotsalaisia sävelmiä; menuetteja, polskia ja polkkia raikkaina sovituksina. Ohjelmistossa on myös kaksikon omia sävellyksiä. Oman mausteensa kokonaisuuteen tuovat argentiinalaiset tunteikkaat tangot sekä helmeilevät ranskalaiset valssit.

Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila ovat esiintyneet monipuolisesti lukuisissa kokoonpanoissa ja konserteissa ympäri maailman. Taiteen keskustoimikunta (nykyinen Taiteen edistämiskeskus) on nimennyt molemmat taiteilijaprofessoreiksi. Eräs Kalaniemen ja Alakotilan viime vuosina saamista tunnustuksista on Etno-Emma-palkinto levystä Åkerö, joka juhlisti heidän 20-vuotista yhteistä musiikillista taivaltaan.

Maria Kalaniemi & Timo Alakotila Duo
ti 25.4.2017 klo 19 Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa
Liput 18,50/15,50/9,50 € (sis. palvelumaksun) Järvenpää-talon lipunmyynnistä, muista Lippupisteen myyntipisteistä sekä ovelta tuntia ennen konserttia
OSTA LIPPU >>>
Kesto noin 70 min, ei väliaikaa.

Konsertin järjestää Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.

Takaisin