A

Järvenpään teatterin Rintamakirjeitä-esitys saa ensi-iltansa Järvenpään kaupungin Veteraanipäiväjuhlassa 27.4.

19.04.2017

Järvenpään kaupungin Kansallisen veteraanipäivän juhla järjestetään Järvenpää-talon Sibelius-salissa torstaina 27.4. klo 18. Juhlassa saa ensi-iltansa Järvenpään teatterin Rintamakirjeitä-esitys, jonka on käsikirjoittanut kirjailija, historioitsija Kirsti Manninen ja ohjannut Kalle Tahkolahti. Esitys on osa kaupungin Suomi 100 -vuoden ohjelmaa.

Rintamakirjeitä pohjautuu sodan kokeneiden ihmisten muisteluihin. Esityksessä nykypäivän nuoret eläytyvät menneisyyteen ja koettavat löytää yhteyden maan mullasta poikiaan katsoviin isiin ja äiteihin. Mitä yhteistä on 2000-luvun diginatiivilla ja rintamalle komennetulla nuorukaisella, tai tämän päivän opiskelijalla ja ilmavalvontalotalla? Kenen harteilla me tänään seisomme ja millä hinnalla?

Järvenpään teatterista näyttämöllä nähdään Veera Kotila, Kari Leskinen, Christian Pirskanen, Tuukka Sundholm sekä Terhi Ylikoski. Esityksessä on mukana myös mieskuoro Ajattomat johtajanaan Kalevi Toropainen.

Järvenpään kaupungin tervehdyksen Veteraanipäiväjuhlaan tuo kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Mikko Taavitsainen. Yleisölle on kahvitarjoilu juhlaohjelman jälkeen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Takaisin