A

Järvenpään kaupungin itsenäisyyspäivän juhlan ohjelmassa musiikkia, tanssia ja sirkusta

29.11.2018

Järvenpään kaupungin perinteistä itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Järvenpää-talolla torstaina 6. joulukuuta klo 13. Tilaisuus on kaikille avoin, ja siihen on vapaa pääsy. Juhlassa esiintyvät Keskisen Uudenmaan, Porvoonseudun ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopistojen soittajista koottu sinfoniaorkesteri johtajanaan Pekka Häkkinen ja solistinaan sellisti Tuulia Hovi sekä Keski-Uudenmaan Tanssiopiston ja Sirkus Kia Ora!n oppilaat.

Orkesterin ohjelmassa on Jean Sibeliuksen, Toivo Kuulan ja Joseph Haydnin musiikkia. Sibeliukselta kuullaan Karelia-alkusoitto sekä Finlandia, Kuulalta eteläpohjalaisia kansanlauluja jousiorkesterille. Tuulia Hovi soittaa Allegro moderato -osan Haydnin Sellokonsertosta C-duuri.

Keski-Uudenmaan Tanssiopiston ja Sirkus Kia Ora!n tanssi- ja sirkustervehdys koostuu baletista, nykytanssista, sirkustempuista sekä henkeäsalpaavasta ilma-akrobatiasta. Lavalla nähdään kaikkiaan 25 esiintyjää. Kokonaisuuden on ohjannut Kaisa Järvelin.

Järvenpään kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen isännöi juhlaa. Tilaisuudessa jaetaan myös Järvenpään Sibelius-Seura ry:n Sibelius-stipendi lahjakkaalle järvenpääläiselle musiikinopiskelijalle. Juhlan väliajalla yleisölle on kahvitarjoilu Järvenpää-talon ylälämpiössä.

Järvenpään kaupungin itsenäisyyspäivän juhla torstaina 6.12.2018 klo 13 Järvenpää-talon Sibelius-salissa
Tilaisuuden kesto noin 1 h 45 min (sis. väliajan).
Sibelius-salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, ei ennakkovarauksia. Turvallisuusmääräysten vuoksi yleisöä voidaan ottaa ainoastaan salin istumapaikoille.

Takaisin