A

Kirjasto on suljettu remontin vuoksi 9. - 20.1.2019

08.01.2019

Järvenpään kirjaston lehtisalin ja aikuisten osaston tiloja ajanmukaistetaan ja remontoidaan koko kevään ajan. Kirjasto on asiakasturvallisuuden vuoksi suljettu kokonaan 9. – 20.1. Sulkuaikana kirjaston lehdet ovat saapumispäivänään luettavissa Järvenpää-talossa sen aukioloaikoina ma – pe klo 8 – 21. Aikakauslehdet ja vanhemmat lehdet ovat luettavissa kirjastossa sulkuajan jälkeen.

Remontin vuoksi kirjaston palautusluukku on suljettu 9.1. lähtien. Sulkuaikana aineistoa ei voi palauttaa lainkaan ja 21.1. lähtien lainoja voi palauttaa ainoastaan kirjaston aukioloaikoina. Saapuneiksi ilmoitetut varaukset ovat noudettavissa sulkuajan jälkeen ilmoituksessa mainittuun päivään asti. Lainojen eräpäiviä ei osu sulkuajalle. Kirjaston verkkopalvelut ja –aineistot ovat käytössä normaalisti osoitteessa kirkes.finna.fi. Kirjaston sulkuaikana puhelinneuvonta palvelee arkisin klo 12 – 14. Muut Kirkes-kirjastot palvelevat normaalisti.

Remontissa kirjaston tiloja ajanmukaistetaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Uudistamme lehtisalin ja otamme käyttöön omatoimikirjaston. Lisäksi poistamme tyhjilleen jääneitä palvelutiskejä. Näin saamme tilaa muun muassa asiakkaiden toivomille oleskelu- ja työpisteille.

Lisätietoja:
Palveluesimies Laura Verronen, laura.verronen(at)jarvenpaa.fi, 040 315 3361
Kirjastopalveluiden päällikkö Katariina Järveläinen, katariina.jarvelainen(at)jarvenpaa.fi, 040 315 2530

Takaisin