Kesä 2022

Päiväleirit

Nuorisopalvelut järjestää kesällä kaksi päiväleiriä 5.-7.-luokkalaisille. Toinen päiväleireistä on musiikkiteemainen ja toinen liikuntapainotteinen. Yhden päiväleirin hinta on 50 euroa. Leirin hintaan kuuluu ohjelma sekä lounas tai välipala jokaisena leiripäivänä.

Päiväleireille mahtuu mukaan 20 nuorta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Musaleiri 6.6.-8.6.

6.6. klo 10:00-15:00

Tutustumista muihin leiriläisiin ja leirin ohjaajiin sekä ryhmäytymistä nuorisotalo Temalilla erilaisten aktiviteettien ja ohjatun toiminnan kautta.

7.6. klo 10:00-15:00

Tästä Tulee Hyvä Päivä” biisillä suuren suosion saavuttanut Pop&Rap-artisti Kake Karisson vierailee päiväleirillä ja ohjaa leiriläisille lyriikkapajan, jonka päätteeksi on myös hänen keikkansa. Lyriikkapajassa opit kuinka kirjoittaa oma laulu, räppi tai runo. Paja sopii niin kokeneille kuin ensi kertaa harjoitteleville. Tekstejä saa kirjoittaa vapaasti kaverin kanssa tai ihan itsekseen omassa rauhassa eikä niitä ole pakollista esitellä muille. Voit siis turvallisin mielin tulla rohkeasti kokeilemaan! Päivä päättyy mahtavaan konserttiin, jonka aikana myös sinulla on huikea mahdollisuus nousta halutessasi lavalle esiintymään!

8.6. klo 10:00-15:00

“Liikkuva musiikkiluokka” Rytmirekka saapuu nuorisotalolle. Rytmirekassa leiriläiset pääsevät kokeilemaan erilaisia soittimia ja luomaan omaa musiikkia uusinta teknologiaa hyödyntäen Rytmirekan musiikkipedagogien johdolla.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Liikkaleiri 13.-15.6.

13.6. klo 10:00-15:00
Tutustumista muihin leiriläisiin ja leirin ohjaajiin sekä ryhmäytymistä nuorisotalo Temalilla. ltapäivän ohjelmassa suplautailua ja pihapelejä Tervanokassa.

14.6. klo 10:00-15:00
Retki Talman kiipeilypuistoon 

15.6. klo 10:00-15:00
Leiriolympialaiset 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Kansainväliset projektit

Järvenpään nuorisopalvelut osallistuu kesällä 2022 kahteen kansainväliseen projektiin. Tältä sivulta löydät tietoa projekteista sekä ohjeet, miten pääset mukaan!

26.7.-31.7.2022 Katujalkapalloturnaus Prorassa, Saksassa

European street soccer championship on kansainvälinen Deutsche soccerligan organisoima katujalkapalloturnaus Saksassa. Järvenpäästä turnaukseen osallistuu yksi 18-29-vuotiaiden poikien/miesten joukkue, jossa on neljä pelaajaa.

European street soccer championship – turnaukseen osallistuu joukkueita Suomen lisäksi joukkueita ympäri Eurooppaa mm. Ruotsista, Saksasta, Espanjasta, Italiasta, sekä Kosovosta.

Lisätietoja

Ronja Inkinen

ronja.inkinen@jarvenpaa.fi

5.6-11.6.2022 Ystävyyskaupunkileiri Vácissa, Unkarissa

Ystävyyskaupunkileiri on tarkoitettu 12-15-vuotialle järvenpääläisille nuorille. Leirille osallistuu nuorten ryhmät Järvenpään lisäksi Slovakiasta sekä Tšekeistä. Leiri järjestetään yhteistyössä unkarilaisen järjestön Játékos Tudományn kanssa. Leirin teemoja ovat mm. demokratiakasvatus, ympäristöystävällinen Eurooppa ja Eurooppalainen tapa elää. Teemoihin tutustutaan erilaisten toiminnallisten aktiviteettien kautta.

Päiväkohtainen leiriohjelma

Avaa tästä

Leiri on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse osoitteeseen ronja.inkinen@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: