Kartanon Kahvila

Poikkeukselliset palvelut 3.3.2021 alkaen
Ulkokahvilasta vain noutotuotteet tarjolla. Pahoittelemme tilannetta ja ilmoitamme heti, kun poikkeusajan palvelut päättyvät.

Järjestä kanssamme yhteistyössä tapahtumia ja tilaisuuksia

Vanhankylänniemessä sijaitseva Järvenpään kaupungin Kartanon kahvila tarjoaa, kahvila-, kokous-, majoitus- ja virkistyspalveluita. Kahvilan tiloja voi vuokrata myös omaan käyttöön.

Tilat ovat veloituksetta käytettävissäsi, jos tilaisuutesi on voittoa tavoittelematon ja kaikille avoin. Muutoin tilojen vuokrat ovat listahinnoittelun mukaisia. 

Kartanon juhlatilat, kirkkovenemaja tanssilavoineen sekä kellariteatteri ja kesäteatterialue ovat anniskelualuetta. Näihin voi hakea luvan hintaan 95€. 

Kartanon Kahvilan ammatillinen työpaja on osoitteessa Tuulimyllyntie 24. 

Kahvilapalvelut 

Nauti kuppi kuumaa täytetyn leivän tai leivonnaisen kera. Kahvion vitriini on täynnä työpajatoimintana tuotettuja suolaisia ja makeita herkkuja jokaiseen makuun. Voit myös ostaa lämpimäisiä mukaan vietäväksi. Kahvila hinnasto

POIKKEUS toistaiseksi ei kokouksia ja tilaisuuksia 3.3.2021 alkaen. Otamme vastaan kokouksia ja tilaisuuksia myös aukiolojen ulkopuolella.  Kahvila on avoinna myös yksittäisten tapahtumien ja teatterien ajankohtina.

Annosruoat 

Kartanolla on tarjolla aukioloaikoina ruokalista-annoksia.
Lisäksi on tarjolla viikoittain vaihtuva lounas.

Tarjolla vaihtuvia noutotuotteita ke-su:
KORONATARTUNTOJEN KIIHTYMISEN VUOKSI 3.3.21 ALKAEN VAIN NOUTO-ANNOKSIA, kunnes toisin ilmoitetaan!
Pahoittelemme tilannetta.

Annosruoka:
Kartanon lohikeitto L, G 8,00 €/annos
Lapsille:
Lasten lohikeitto L, G 5,00 €/annos

Suljemme keittiön tunnin ennen sulkemisaikaa

Kokous- ja juhlapalvelut 

Varaa idyllisestä vanhankylänniemenkulttuurimaisemasta kokouksiisi tai juhliisi tilat ja tarjoilut. Lue lisää: kokopäivän kokoustarjous, kokouskahvitustarjous ja juhlamenutarjous

Kartanon Kahvilan työpajatoiminta

Kahvilatuotteet valmistetaan sekä Kartanon Kahvilassa että Cooperin Kulman keittiössä. Palvelut tuotetaan työpajatoimintana. Haluatko mukaan toimintaan? Lue lisää tästä.

Jaa juttu: