Kartanon Kahvila

Palvelut 1.6.2021 alkaen
Kahvilan palvelut tarjolla terassillamme sekä kahvilan sisätiloissa nautittavissa, mutta edelleen rajoitamme asiakaspaikkoja sisätiloissa.

Tiloissamme voi myös ruokailla hygienia ja turvavälit huomioiden.

Järjestä kanssamme yhteistyössä tapahtumia ja tilaisuuksia

Vanhankylänniemessä sijaitseva Järvenpään kaupungin Kartanon kahvila tarjoaa, kahvila-, kokous-, majoitus- ja virkistyspalveluita. Kahvilan tiloja voi vuokrata myös omaan käyttöön.

Tilat ovat veloituksetta käytettävissäsi, jos tilaisuutesi on voittoa tavoittelematon ja kaikille avoin. Muutoin tilojen vuokrat ovat listahinnoittelun mukaisia. 

Kartanon juhlatilat, kirkkovenemaja tanssilavoineen sekä kellariteatteri ja kesäteatterialue ovat anniskelualuetta. Näihin voi hakea luvan hintaan 95€. 

Kartanon Kahvilan ammatillinen työpaja on osoitteessa Tuulimyllyntie 24. 

Kahvilapalvelut 

Nauti kuppi kuumaa täytetyn leivän tai leivonnaisen kera. Kahvion vitriini on täynnä työpajatoimintana tuotettuja suolaisia ja makeita herkkuja jokaiseen makuun. Voit myös ostaa lämpimäisiä mukaan vietäväksi. Kahvila hinnasto

Tiloissamme voi järjestetää kokouksia ja tilaisuuksia rajoitetuilla asiakasmäärillä sekä koronahygieniaohjeistukset huomioiden;
terveenä asioiden, turvavälin 2 m, käsihygienian ja kasvomaski suosituksen huomioiden.

Otamme vastaan kokouksia ja tilaisuuksia.  Kahvila on avoinna huomoiden yksittäisten tapahtumien ja teatterien ajankohdat.

Annosruoat 

Kartanolla on tarjolla 1.6 alkaen aukioloaikoina Kesämenulista.

Suljemme keittiön tuntia ennen sulkemisaikaa.

Anna meille palautetta!

Kokous- ja juhlapalvelut 

Kokous- ja juhlapalveluja otetaan vastaan jälleen elokuussa 2021. Kesäajan varauskalenterimme on täynnä.
Kokous- ja juhlapalveluja sekä tilavuokria voi tiedustella jälleen 9.8.2021 alkaen. Heinäkuun ajan emme ehdi vastaamaan varauksia koskeviin kysymyksiin.

Varaa 9.8. jälkeen idyllisestä vanhankylänniemen kulttuurimaisemasta kokouksiisi tai juhliisi tilat ja tarjoilut. Lue lisää: kokopäivän kokoustarjous, kokouskahvitustarjous ja juhlamenutarjous

Kartanon Kahvilan työpajatoiminta

Kahvilatuotteet valmistetaan sekä Kartanon Kahvilassa että Cooperin Kulman keittiössä. Palvelut tuotetaan työpajatoimintana. Haluatko mukaan toimintaan? Lue lisää tästä.

Jaa juttu: