A

Ehdota vuoden 2015 Järkevä-palkinnon saajaa 27.11. mennessä!

01.10.2015

Järvenpään kaupunki toivoo asukkailtaan ehdotuksia vuoden 2015 Järkevä-palkinnon saajaksi. Vuosittain jaettava tunnustus on järjestyksessään kolmastoista, ja palkinnolla nostetaan esille kaupungissa tapahtuvaa kestävän kehityksen mukaista toimintaa, joka parantaa yhteisön hyvinvointia.

Voittajan valinnassa huomioidaan kestävän kehityksen näkökulmasta toiminnan vaikuttavuus, esimerkillisyys, pitkäkestoisuus sekä yhteisöllisyys.

Palkittava voi olla järvenpääläinen yksityishenkilö, ryhmä, yhdistys tai yritys. Saajia voi olla useita, mikäli he ovat toteuttaneet yhdessä palkittavan teon tai toiminnan. Järkevä-palkinnon saajan valitsee Järvenpään kaupunkikehityslautakunta 10.12.2015.

Lähetä ehdotuksesi Järkevä-palkinnon saajaksi perusteluineen 27.11.2015 mennessä sähköpostiosoitteeseen essi.hamalainen(at)jarvenpaa.fi tai kirjeitse Essi Hämäläinen, Seutulantie 12, PL 41, 04401 Järvenpää. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi mahdollisia lisätiedusteluja varten.

Lisätietoja Järvenpään kestävän kehityksen ohjelmasta, Järkevä-palkinnosta ja edellisvuosina palkituista löydät osoitteesta www.jarvenpaa.fi/jarkeva

Takaisin