A

Järvenpää haastaa uudella digitaalisella Tone of Finland -matkailukonseptillaan

15.06.2020

Järvenpää haastaa koronan uudella digitaalisella matkailukonseptillaan ja julistautuu Tone of Finlandiksi. Seuraa lanseerausta livenä 16.6.2020 kello 13: https://enchant.fi/tone-of-finland/live

Kutsu_Tone of Finland

Järvenpään kaupunki lanseeraa 16.6. uuden matkailuilmeensä, jolla tavoitellaan rohkeasti uudenlaista digitaaliseen matkailuun perustuvaa toimintamallia. Tarkoituksena on yhdistää digitaalinen ja fyysinen matkailukokemus tavalla, jota ei ole ennen vielä nähty.

– Matkailumarkkinointi on ollut voimakkaassa murroksessa jo ennen koronaa ja olemme rakentaneet omaa digitaalista matkailuilmettämme tätä murrosta vasten. Uusi mallimme perustuu kahdelle merkittävälle oivallukselle: jokaista fyysistä vierailua edeltää sarja digitaalisia vierailuja. Toisaalta fyysinen vierailu ei välttämättä ole edes aina tarpeellinen, jotta paikallinen elinkeinoelämä voi hyötyä matkailusta, kertoo elinvoimajohtaja Marko Lehenberg.

Mikä ihmeen Tone of Finland?

Näyttelijä John Phillips lähti selvittämään, mikä ihme on Tone of Finland ja miksi juuri Järvenpää on uudenlaisen matkailukonseptin syntykoti. Hän törmää myös matkallaan vastauksiin, miksi Järvenpää on #helsister ja #sibcity. Pääosaa esittää Jonathan Hutchings, jonka esittämän hahmon kokemuksia ja johtopäätöksiä kuulemme lanseerauksen yhteydessä ja samalla saamme tietää, löysikö hän sisimmästään suomalaisuuden syviä sävyjä.

– Tone of Finland on tavallisen suomalaisen järvenrantakaupungin urbaanin elämänmenon ja luonnon läheisyyden tunnelmaa. Tätä elämänmenoa voi fiilistellä myös Instagramissa. Panostus digimarkkinointiin korostuu poikkeuksellisina aikoina ja digimatkailu omana matkailumuotonaan on tullut jäädäkseen koronan jälkeiseen aikaan. Tone of Finland on tietysti parasta paikan päällä, mutta säväyttää myös somessa, kuvailee Järvenpään matkailupäällikkö Heidi Torvinen.

Kaupungin uudistunut matkailumarkkinointi lanseerataan tiistaina 16.6.2020 klo 13.

Ole mukana livestreamissa https://enchant.fi/tone-of-finland/live  ja koe itse Tone of Finland.

#toneoffinland #helsister #sibcity #greenurban

Kuvapankki käytössäsi: https://drive.google.com/open?id=1WNfBYXRSajZXpJC9LpIl57kWOCC9BD8M

Lisätietoja saat tarvittaessa Järvenpään kaupungin matkailupäälliköltä.

Matkailupäällikkö
Heidi Torvinen
puh. 040 315 3086
etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

 

Takaisin