A

Järvenpään uusi tapahtumakalenteri on avattu - tapahtumat löytyvät nyt yhdestä paikasta

14.01.2019

Järvenpään uusi tapahtumakalenteri on avattu Järvenpään verkkosivuille. Tuo tapahtumallesi näkyvyyttä ja ilmoita siitä Järvenpään tapahtumakalenterissa. Tämä on järvenpääläisten yhteinen tapahtumakalenteri, johon yhdistykset, yhteisöt, yritykset ja kaikki kaupunkilaiset voivat viedä omia julkisia tapahtumiaan. Tapahtumakalenteri on erinomainen paikka ilmoittaa järvenpääläisille laajaa yleisöä kiinnostavista tapahtumista, mutta myös pienemmistä tapahtumista, kuten luennoista, retkistä, myyjäisistä ja muista paikallistapahtumista.

Järvenpäässä järjestettävät tapahtumat löytyvät yhdestä paikasta (https://tapahtumat.jarvenpaa.fi), jolloin erilaisille tapahtumille saadaan paremmin näkyvyyttä. Järvenpään tapahtumakalenterissa tulevat jatkossa olemaan myös Sykettä ja Sinfoniaa ry:n ja aiemmin www.kyllatapahtuu.fi -sivuilla ilmoitetut tapahtumat. Uusi tapahtumakalenteri on asiakaslähtöisempi niin käytöltään kuin ulkoasultaan.

Kaupunkilaiset voivat luoda profiilin omiin nimiinsä, yritysten ja yhteisöjen edustajat edustamilleen organisaatioille, kun ovat ensin luoneet oman henkilökohtaisen tilinsä. Käyttäjät voivat paitsi luoda tapahtumia kalenteriin, niin myös saada kalenterista toivomiaan tapahtumasyötteitä esimerkiksi omille verkkosivuilleen.

Lisätietoja viestinta(at)jarvenpaa.fi

Takaisin