A

Järvenpäässä halutaan tarjota kesätyömahdollisuus jokaiselle yhdeksäsluokkalaiselle nuorelle

11.02.2019

Järvenpään kaupunki haastaa yhdessä Talous ja nuoret TAT:in, Kaupan liiton, Vastuullinen kesäduuni -kampanjan sekä OP Keski-Uusimaan kanssa paikalliset työnantajat tarjoamaan kesätyöpaikkoja mahdollisimman monelle peruskoulunsa päättävälle nuorelle.

Peruskoulun päättävät nuoret ovat uuden elämäntilanteen edessä, kun peruskoulu on takana ja ajatukset suuntaavat kohti tulevaisuutta. Miltä tulevaisuuden työelämä heistä näyttää? Tutkimukset osoittavat, että mitä aiemmin nuori saa kokemuksia työelämästä esimerkiksi kesätyön muodossa, sitä helpompaa nuoren on hakea töitä seuraavana kesänä ja epävarmuus työelämää kohtaan vähenee.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana eri yhteistyötahojen kanssa ja tehdä historiaa palkkaamalla mahdollisimman moni ysiluokkalainen kaupungistamme kesäduuniin!

Paikallisten yrittäjien lisäksi myös yhdeksäsluokkalaiset on kampanjan myötä haastettu hakemaan kesäduunia. Ysit kesäduuniin -kampanjaan haastetaan myös nuorten vanhemmat. Olkaa nuoren tukena auttamassa, tsemppaamassa ja miettimässä, mistä kesätöitä voisi löytyä ja miten haku onnistuu. Rohkaistaan yhdessä nuoria ja kannetaan vastuu tulevaisuuden tekijöistä!

Tietoa erilaisista tavoista työllistää nuoren kesäksi saat muun muassa Järvenpään kaupungin verkkosivuilta.

Kesätyö 2019

Yhteistyössä mukana:
Talous ja nuoret TAT, Järvenpään kaupunki, Vastuullinen kesäduuni/Oikotie, Kaupan liitto, Osuuspankki Keski-Uusimaa, Kesko, K-kauppiasliitto, Lidl, Tokmanni ja HOK-Elanto

Lisätietoja kampanjasta
Riikka Lehtinen, asiantuntija, nuorten talous- ja työelämätaidot, Talous ja nuoret TAT, riikka.lehtinen(at)tat.fi tai p. 041 545 0800.

Takaisin