A

Jokamiehen ja -naisen teknologiatapahtuma 21.1. Keravalla

17.01.2020

Järvenpään Opiston koordinoima Digistä mua! -hanke järjestää kaikille avoimen teknologiapäivän Keravalla Keuda-talossa ti 21.1. klo 14–17.

Tapahtumassa saat ajankohtaista tietoa esimerkiksi tietoturvasta, digitalisaatiosta sekä tekoälyn mahdollisuuksista niin arjessa kuin työssä. Päivän ohjelmassa on kiinnostavia teemoja niin iäkkäämmille teknologian käyttäjille kuin eri ammattiryhmille, kuten opettajille.

Kutsu

– Tilaisuus on maksuton, ja se on osa Opetushallituksen rahoittamia Digistä mua! -hanketta, jossa halutaan vahvistaa Keski-Uusimaan aikuisten perus- ja digitaitoja. Haluamme tuoda vuorovaikutteista teknologiaa ja virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksia lähemmäksi tavallisia kuntalaisia, kertoo hankepäällikkö Heidi Vesa.

Menossa mukana huippupuhujia, muun muassa keravalainen IT- ja media-alan sarjayrittäjä, Ilkka O. Lavas. Lavas on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen ja puhuja sekä valmentaja. Hän on mukana yli 30 eri yrityksen toiminnassa, joten hän tuntee hyvin paitsi kasvuyritysten, myös digitalisaation haasteet.

Ilkka O. Lavas

Ilkka Lavas. Kuva: Visma Solutions Oy

Seminaariohjelman lisäksi tapahtuma-alueella on mahdollisuus kokeilla virtuaalilaseja Tuusulan lukiolaisten opastuksella.

Hae mut!- ja Digistä mua -hankkeita koordinoi Järvenpään Opisto. Hankkeissa on järjestetty useita digineuvontapisteitä, jaettu tietoa digitaidoista sekä tarjottu pop up -tyyppisiä oppimis- ja koulutustapahtumia kuntalaisille luontevissa toimintaympäristöissä. Hankkeiden tavoitteena on Keski-Uusimaan laajuinen digiverkosto.

Tilaisuuden ohjelma

14.00 Tilaisuuden avaus 

14.15 Ikäihmiset ja teknologia, Kaisa Huuhtanen, Ikäteknologiakeskus

14.30 Miten huolehdit tietoturvastasi? Olli Haukkovaara, Head of Privacy at Sofigate

15.00 Innostu digitalisaatiosta! Ilkka O. Lavas

16.00 Liikkumaan ja ulkoilemaan älypuhelimen avulla, Harri Hirvasniemi, Kiven alla Oy

16.15 Voiko robotti opettaa? Johanna Hemminki, Curious Technologies Ltd

16.30 Robotiikan mahdollisuudet tulevaisuudessa, Jussi Wright, Ovobots


Lisätietoa:

https://peda.net/jarvenpaanopisto/haemutjadigistamua

Hankepäällikko Heidi Vesa, puh. 040 315 3033, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Takaisin