A

Kipinää harrastamiseen Järvenpäässä

04.02.2019

Järvenpäässä on toteutettu säännöllisesti lasten ja nuorten kasvatukseen ja harrastuksiin liittyviä hankkeita. Hankkeet ovat tarjonneet mahdollisuuksia joustavaan harrastustoimintaan ja samalla niitä pyritään juurruttamaan pysyväksi toiminnaksi.

Tutustu www.harrastekipinajarvenpaa.fi/ -sivustoon ja löydä sieltä oma juttusi. Uusille verkkosivuille on koottu tietoa ajankohtaisista hankkeista ja toiminnoista sekä erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Lisäksi löydät sivuilta myös linkkejä muiden järjestämiin lasten ja nuorten harrastustoimintoihin. Palautelomakkeen kautta voit jättää palautetta ja antaa vinkkejä sivustolle koottavista harrastetoiminnoista.

Järvenpään kaupunki kannustaa ja tukee lapsia ja nuoria monipuolisessa harrastustoiminnassa. Harrastuksia kaupungissa on joka lähtöön – hikiurheilusta taiteiluun ja lapasen kudonnasta kielten opiskeluun. Harrastamisen on oltava mahdollista kaikille. Tavoitteena onkin, että jokaisella lapselle ja nuorella olisi mielekäs harrastus ja toiminta olisi helposti saatavilla.

 

Lisätietoja:

Hankekoordinaattorit

Toni Keski-Liikala
Lasten ja nuorten taidepolut
040 315 3109
toni.keski-liikala@jarvenpaa.fi

Jyri Marjamäki
Liikkuva Koulu
040 315 2407
jyri.marjamaki@jarvenpaa.fi

Riina Pekkanen
Liiku4fun
040 315 3518
riina.pekkanen@jarvenpaa.fi

Takaisin