A

Opetuksen jatkuminen Oinaskadun koulurakennuksessa selviää huhtikuussa

10.01.2020

Kinnarin koulun Oinaskadun rakennuksessa ei pystytä järjestämään opetusta tulevana lukuvuonna (syksy 2020–kevät 2021).

Oinaskadun koulurakennuksessa tehtiin viime vuonna kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus, jossa havaittiin sisäilman laatuun vaikuttavia epäkohtia. Epäkohtien perusteella Järvenpään kaupunki ja kaupungin kiinteistöjen ylläpidosta ja rakennuttamisesta vastaava Mestaritoiminta Oy aloittavat laajemmat lisäselvitykset. Lisäselvityksissä määritetään rakennuksen ikä sekä tekniset ja toiminnalliset tarpeet huomioiden se, onko Oinaskadun kiinteistö korjattavissa ja jos on, niin millaisin toimenpitein.

Tutkimusten ja tulosten analysoinnin jälkeen Oinaskadun koulurakennuksen käytölle tehdään jatkosuunnitelma, joka etenee päätöksentekoon kevään 2020 aikana. Jatkosta tiedotetaan tarkemmin huhtikuussa.

Edessä muutto Kinnariin ensi syksynä

Oinaskadun 1.–2.-luokat ovat olleet viime syyskuusta asti väistössä Haarajoella, kolmannet luokat Järvenpään Yhteiskoulussa ja neljännet Kinnarissa.

Ensi lukukaudella Oinaskadun oppilaat tulevat opiskelemaan Kinnarin pääkoulussa, jonka C-rakennus valmistuu elokuuhun 2020 mennessä ja tuo lisätilaa myös Oinaskadulta siirtyville oppilaille.

Koulutulokasinfo kaikille 1. luokan aloittaville pidetään 27.1.2020 Järvenpään lukiolla. Oppivelvollisuusilmoitukset postitetaan viikon 2 aikana.

Esiopetus jatkuu Lampaanpolskan tiloissa

Oinaskadun rakennuksessa toimi aiemmin esiopetusryhmä, joka on toiminut kuluvan kauden aikana Lampaanpolskan päiväkodin tiloissa. Esiopetus jatkuu myös seuraavan kauden Lampaanpolskan tiloissa.

Esiopetusinfo pidetään 28.1.2020 Järvenpään lukiolla. Esiopetusilmoitukset lähtevät Tenavanetin kautta varhaiskasvatuksessa oleville ja postitse muille eskari-iän saavuttaville viikolla 3.

Lisätietoja:

Arja Korhonen, opetusjohtaja, Järvenpään kaupunki, puh. 040 315 2206, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
Mikko Mäkelä, varhaiskasvatusjohtaja, Järvenpään kaupunki, puh. 040 315 3051, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
Leena Hogg, kiinteistömestari, Mestaritoiminta Oy, etunimi.sukunimi@mestaritoiminta.fi

Takaisin