A

Palvelualuejohtaja Marju Taurulalle Sivistyksen suunta -palkinto

01.10.2019

Järvenpään palvelualuejohtaja Marju Taurula palkittiin Sivistyksen suunta -palkinnolla 1.–2.10.2019 järjestettävillä valtakunnallisilla Sivistyksentoimen neuvottelupäivillä Helsingissä. Suomen Kuntaliitto ja Opetus- ja sivistystoimen asiantuntijat Opsia ry palkitsevat vuosittain kunta-alan toimijan, joka on vaikuttanut kuntien sivistystoimen edistämiseen ja kehittämiseen.

Marju Taurula on tehnyt pitkän työuran nuorisotyön, koulutuksen ja sivistystoimen johdon tehtävissä. Järvenpäässä Taurula aloitti koulutoimenjohtajana vuonna 2001 ja toimii nykyisin Opetuksen ja kasvatuksen sekä Hyvinvoinnin palvelualueiden palvelualuejohtajana.

Palkinto laaja-alaiselle kunta-alan visionäärille

Marju Taurula on ollut pioneerina luomassa uudenlaista kuntapalvelumallia, jossa hyvinvoinnin edistäminen nähdään keskeisenä osana sivistystoimea ja palveluita kehitetään kokonaisvaltaisesti lapsen, nuorten ja perheiden näkökulmasta. Hänen johtamisessa on painottunut erityisesti koulutuksen tasa-arvon toteutumisen ja perhepalveluiden kehittäminen. Hän on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä esimerkiksi erityisen tuen muotoja.

Kuntaliitto toteaa, että Taurula on onnistunut ammentamaan koulutuksestaan ja monipuolisesta työkokemuksestaan kehittämisideoita, jotka hän on kuntajohdon kentällä aktiivisena toimijana ja keskustelijana tuonut myös muiden käyttöön.

Lue Kuntaliiton tiedote palkinnon myöntämisestä täältä.

Marju Taurulalle  Sivistyksen suunta palkinto

Takaisin