A

Perhelä-korttelin kehittäminen – Tilannekatsaus 23.4. kello 17.00 Järvenpää-talolla

09.04.2019

Järvenpään kaupunki ja rakennusliike YIT järjestävät yhteisen tilannekatsauksen Perhelä-korttelin yhteissuunnitteluvaiheesta. Tilaisuus pidetään Järvenpää-talolla 23.4. kello 17.00 alkaen, Juhani Aho -sali (2. krs).

Järvenpään kaupunginhallitus valitsi tammikuun 21. päivän kokouksessaan Perhelä-hankkeen yhteissuunnitteluvaiheen kumppaniksi YIT:n. Yhteissuunnitteluvaiheen aikana ratkotaan yhdessä hankkeen toteuttamiseen liittyviä edellytyksiä.

"Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen etenemisestä, aikataulusta ja toteutetusta yhteissuunnittelusta. Lisäksi YIT esittelee omaa toimintaansa ja Perhelä-hankkeen tilannetta", kertoo Järvenpään kaupungin hankekehityspäällikkö Martina Jerima.

"Perhelä-korttelin yhteissuunnittelu YIT:n kanssa on käynnistynyt hyvässä yhteistyössä. Tavoitteena on laatia markkinaehtoinen, vetovoimainen, houkutteleva ja toteutuskelpoinen konsepti, jossa laadukas asuminen sekä monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut kohtaavat", kuvaa Järvenpään kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi.

Tilaisuudessa Järvenpään kaupungin edustajista paikalla ovat muun muassa kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi, elinvoimajohtaja Marko Lehenberg, hankekehityspäällikkö Martina Jerima, kaavoitusjohtaja Sampo Perttula ja kaupungingeodeetti Juhana Hiironen. YIT:ltä paikalla ovat YIT:n yksikönjohtaja Sami Viitanen ja YIT:n rakennuttajapäällikkö Mika Viitamäki sekä Aihio arkkitehtien arkkitehti Timo Meuronen.

Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Takaisin