A

Tyylillä duuniin Duuniboogie:ssa ja gaalassa

17.11.2017

Syksy on jo pitkällä. Tyylillä duuniin -palveluntuottajista Keuda Kauneus ja Rouva Sana osallistuivat Järvenpää kaupungin työllisyysyksikön ja Ohjaamo Järvenpään yhteistyössä koordinoimaan DuuniBoogie- rekrytointi tapahtumaan palveluntuottajina 20.9. Syksyisen pirtänä päivänä paistoi aurinko ja paikalla oli yli 450 innokasta työnhakijaa. Keuda kauneuden reippaat parturi-kampaaja ja kosmetologi opiskelijat loihtivat kampauksia ja pikaehostuksia työnhakijoille.

Palvelua oli myös miehille. Rouva Sana, sisällöntuottaja/some-kouluttaja, piti miniluentoja aiheesta; Somen ja netin mahti työnhaussa. Somessa ja netissä näkyminen on noussut yhä keskeisempään rooliin työnhaussa. Monella alalla se on suorastaan välttämättömyys.

Blogi kirjoittelu on yksi tapa erottua, tai oman osaamisen postaaminen artikkeleina, työnäyttöinä yms. LinkedInniin. Somessa ja netissä oman osaamisen näyttäminen ei kosketa vain korkeasti koulutettuja tai luovien alojen tekijöitä. Yhtä hyvin kokin urasta haaveileva voi postata kuvia ruoka annoksistaan ja leipomuksistaan.

Kuva kertoo monesti enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan. Yhä useammin ihan tavalliset ihmiset, kuten vaikkapa sinä ja minä, elättävät itseään ainakin osittain blogi-kirjoittelulla. Voit myös tehdä videoita osaamisestasi vaikkapa Youtubeen, ja laittaa linkin työnantajallesi sähköpostilla.

Jännittääkö oman osaamisen esille tuominen netissä? Mitä saa ja uskaltaa kirjoittaa? Älä jää miettimään yksin. Käy katsomassa netissä mitä muut tekevät. Tarjolla on paljon kursseja, edullisiakin, aiheseen perehtymiseksi. Muunmuassa Järvenpään opistossa on ollut LinkedIn-kursseja ja Rouva Sana kouluttaa mielellään somen mahdista työnhaussa monipuolisesti.

gaala1gaala2

Lopuksi gaalailua Helsingistä...Tyylillä duuniin -projekti ei enää ole projekti vaan itseasiassa se on ollut jo jonkin aikaa palvelu mikä on jäänyt työllisyysyksikköön toistaiseksi voimassa olevaksi palveluksi. Tämä on huomattu muuallakin.

Järvenpään kaupungin Tyylillä duuniin - palvelu palkittiin yhtenä esimerkillisenä kehittämistyönä 16.11 Helsingissä yli 230 innostavan teon joukosta Kunteko-gaalassa.  Kunteko:ssa kerätään kehittämistekoja eri toimialoilta, jotta kuka tahansa voi nähdä minkälaista kehittämistyötä kunnissa tehdään.

Iso Kiitos kaikille vapaaehtoisille palveluntuottajille, ilman teitä ei projekti olisi toteutunut!

Takaisin