A

Uudenmaan varhaiskasvattajat koolla 7.2. Järvenpäässä - tule mukaan!

23.01.2020

Lähes 400 varhaiskasvatuksen ammattilaista kokoontuu Järvenpää-talolle perjantaina 7.2. Uudenmaan Varhaiskasvattaja 2020 -koulutus- ja näyttelytapahtumaan. Tapahtumassa käsitellään ajankohtaisia ja toivottuja varhaiskasvatuksen teemoja alan parhaiden asiantuntijoiden ja tunnettujen puhujien esittäminä.

– Varhaiskasvatuksella on tärkeä rooli elämässä tarpeellisten taitojen ja valmiuksien sekä hyvinvoinnin edistämisessä yhdessä perheiden kanssa. Maailma muuttuu ympärillämme ja varhaiskasvatuksen on pystyttävä vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin ja haasteisiin. Tämä koulutustapahtuma tuo oivallisia välineitä varhaiskasvatuksen toteuttamiseen nyt ja tulevaisuudessa, toteaa Järvenpään varhaiskasvatusjohtaja Mikko Mäkelä.

Tapahtuma on tarkoitettu niin julkisella kuin yksityisellä sektorillakin työskenteleville varhaiskasvatuksen ammattilaisille ja päättäjille – ammattinimikkeestä riippumatta.

Tilaisuudessa kuullaan asiantuntevaa asiaa mm. seuraavilta esiintyjiltä:

 Varhaiskasvattaja 2020 tapahtuma

  • Kouluttaja Liisa Ahonen kertoo, miten päästä haastavista kasvatustilanteista seesteiseen arkeen
  • Professori, aivotutkija Minna Huotilainen Helsingin yliopistosta opastaa, miten aivot voivat työssä hyvin
  • Apulaisprofessori Arto O. Salonen Itä-Suomen yliopistosta haastaa etsimään elämän rikkauden täydempää esiin pääsemistä ja ihmisen sisäistä elämänpaloa.

Varhaiskasvattaja 2020 -tapahtumassa opitaan uutta, kuullaan ajankohtaista asiaa, verkostoidutaan ja tavataan tuttuja. Tule samalla tutustumaan, miten Järvenpäässä toteutetaan laadukasta varhaiskasvatusta ja kyselemään vaikkapa rekrytointimahdollisuuksista.

Työyhteisöt saavat uusia ajatuksia ja työkaluja päivittäiseen työhön ja pääsevät nauttimaan koulutus- ja näyttelytapahtuman annista! Päivän ohjelman löydät täältä.

Varhaiskasvattaja - tervetuloa kouluttautumaan ja viihtymään Järvenpäähän! Ilmoittaudu mukaan tästä:

https://varhaiskasvattaja.fi/varhaiskwp/uusimaa-2020-ilmoittautuminen/

Uudenmaan Varhaiskasvattaja 2020 -koulutustapahtuma
Järvenpää-talo, Sibelius-sali ja Juhani Aho -sali
7.2.2019 klo 8-16

Tilaisuuden järjestää Globex Information Oy yhdessä Järvenpään kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kanssa.

Lehdistön ja median edustajat ovat myös tervetulleita Varhaiskasvattaja 2020 -tapahtumaan.

 

Varhaiskasvattaja 2020 logo

Takaisin